Leyla parašė:
O kaip manai, kas lėmė, kad antrą nebuvo?![]()
Net neisivaizduoju, nes daktarai nieko nepaaiskino, tik vis tyre ir nerado
Leyla parašė:
O kaip manai, kas lėmė, kad antrą nebuvo?![]()
Net neisivaizduoju, nes daktarai nieko nepaaiskino, tik vis tyre ir nerado
mama2021 parašė:
Na man irgi pirmas norma, antras norma, tik trečias sukilęs. 😊
Na, panašu, kad mano ir pirmasis blogas bet kaip paaiškino viena narė, tuomet keistas antras rodmuo
manau, paaiškės po konsultacijos
pasimatuosiu kelias dienas ir žiūrėsiu koks rezultatas gaunasi
matuojuosi ir prieš valgius ir po valgių 1 ir 2 val, tai kol kas visi rodikliai normose
Amėja parašė:
Na, panašu, kad mano ir pirmasis blogasbet kaip paaiškino viena narė, tuomet keistas antras rodmuo
manau, paaiškės po konsultacijos
pasimatuosiu kelia…
Jei gerai suprantu tai pradzioj matuotis reikia 4 kartus i diena. 1.Nevalgius 2.2val po pusryciu 3.2val po pietu ir 4.2val po vakarienes.
Pries valgyma nereikia, pirstai ir taip skaudes😁
Greta_aa parašė:
Jei gerai suprantu tai pradzioj matuotis reikia 4 kartus i diena. 1.Nevalgius 2.2val po pusryciu 3.2val po pietu ir 4.2val po vakarienes.
Per pietus vyras tik parvežė matuoklį, tai pratestavau 😁
Amėja parašė:
Per pietus vyras tik parvežė matuoklį, tai pratestavau 😁
Nežinau, ar jau kažkur rašyta/skaityta, dar svarbu, kad būtų švarios rankos ir tirti ne pirmą lašą, o sekantį. Pirmą lašą tiesiog nubraukti.
Greta_aa parašė:
Man endokrinologė liepė matuotis 2 savaites 3 kartus per dieną (kelios dienos per mažas laiko tarpas situacijai įvertinti):
1) atsikėlus, po 8-11 val. nevalgymo (norma iki 5.3 imtinai);
2) 2 val. po pietų (norma iki 6.7 imtinai);
3) prieš miegą (norma iki 6.7 imtinai).
Leyla parašė:
Nežinau, ar jau kažkur rašyta/skaityta, dar svarbu, kad būtų švarios rankos ir tirti ne pirmą lašą, o sekantį. Pirmą lašą tiesiog nubraukti.
O aš skaičiau, kad pirmą lašą reikia nubraukti tik tuomet, kai rankos nelabai švarios. Ir kuo mažiau spaudinėti pirštą.
Leyla parašė:
Aha, skaičiau, bet ačiū, kad priminei taip ir darau
Leyla parašė:
Bent jau prietaiso instrukcijoje nieko apie antra lasa neraso, as visada pirma lasa naudojau 🤔