Nepasimetusi parašė:
Bent jau prietaiso instrukcijoje nieko apie antra lasa neraso, as visada pirma lasa naudojau 🤔
Prietaiso instrukcijoje tikrai nėra, bet man taip sakė Santarose, kad taip būtinai daryt
Nepasimetusi parašė:
Bent jau prietaiso instrukcijoje nieko apie antra lasa neraso, as visada pirma lasa naudojau 🤔
Prietaiso instrukcijoje tikrai nėra, bet man taip sakė Santarose, kad taip būtinai daryt
Gudobelė parašė:
O aš skaičiau, kad pirmą lašą reikia nubraukti tik tuomet, kai rankos nelabai švarios. Ir kuo mažiau spaudinėti pirštą.
Pirštą tikrai reikia mažiau spaudinėti. Man net gyd taip sakė. O dėl antro lašo, tai bandžiau ir rodikliai tokie pat iš pirmo ir iš antro lašo.
Mamanija4 parašė:
Pirštą tikrai reikia mažiau spaudinėti. Man net gyd taip sakė. O dėl antro lašo, tai bandžiau ir rodikliai tokie pat iš pirmo ir iš antro lašo.![]()
Aš paspaudinėju prieš durdama geriau kraujas bėga, dėl ko nespausdinėt?
Leyla parašė:
Aš paspaudinėju prieš durdamageriau kraujas bėga, dėl ko nespausdinėt?
Bėga gerai jeigu į gerą vietą pataikot. 😀 O dėl spaudinėjimo labai nesigilinau, tik gyd paminėjo, kad tikslesnis rodiklis.
Mamanija4 parašė:
Bėga gerai jeigu į gerą vietą pataikot. 😀 O dėl spaudinėjimo labai nesigilinau, tik gyd paminėjo, kad tikslesnis rodiklis.
Tai man dėl antro lašo sakė, kad gali skirtis 0.2 rodikliai, bet kai klausiau kodėl tai tiesiog "toki metodika"
Leyla parašė:
Aš paspaudinėju prieš durdamageriau kraujas bėga, dėl ko nespausdinėt?
Kraujas susimaišo su limfa lyg tai
Mamanija4 parašė:
Man pagalvėlės vidury tik paspaudus bėga. O piršto šonuose, kur endokrinologė rekomendavo durti, niekas nebėga. Nusikankinau pirmom dienom ir juostelių prigadinau
Gudobelė parašė:
Kraujas susimaišo su limfa lyg tai![]()
Man dar kol kas iš šonų bėga, bus matyt kaip vėliau bus 🤭
Gudobelė parašė:
Kraujas susimaišo su limfa lyg tai![]()
Man irgi pagal rekomendacijas, iš šonų nelabai bėga,o dar jeigu žemiau, tai visai nebėga. Duriu arčiau vidurio pagalvėlės, tai tada ir sustabdyti reikia paspaudus palaikyti. 😀