Merginos, kaip priversti save nejausti streso prieš tikrinimąsi? Man geriau iš venos būtų tirtis tris kartus dienoje, nei iš piršto kraują imtis.. taip skauda...

Ankar parašė:
Merginos, kaip priversti save nejausti streso prieš tikrinimąsi? Man geriau iš venos būtų tirtis tris kartus dienoje, nei iš piršto kraują imtis.. taip skauda... :o…
Gal per gilų dūrimą darotės?
Amėja parašė:
Gal per gilų dūrimą darotės?![]()
Kad su ta adatėle nelabai hiliai ten ir įsidursi... oj nemėgstu duoti kraujo iš piršto.. atrodo visą kūną skauda kol įsiduriu.. kaip mažas vaikas koks...
Ankar parašė:
Kad su ta adatėle nelabai hiliai ten ir įsidursi... oj nemėgstu duoti kraujo iš piršto.. atrodo visą kūną skauda kol įsiduriu.. kaip mažas vaikas koks... :oops:…
Nu pvz mano reguliuojasi dūrio gylis, tai aš nusistačius 2,5 ir visai neskausminga.
mama2021 parašė:
O aš turiu alergiją. Visą nėštumą jos nebuvo, o šiandien užėjo. Čiaudėju, ašaros bėga visą dieną. Ir aš visada visada kai man taip užeina labai noriu saldumynų, nu …
Tai jums po valandos 8.5, o man pabaigus vaiko makaronus po 2 buvo 9.5 😭
Mamanija4 parašė:
Nu pvz mano reguliuojasi dūrio gylis, tai aš nusistačius 2,5 ir visai neskausminga.![]()
Aha, pas mane irgi reguliuojasi, nustačiusi ant 2 iš 5
Ankar parašė:
Merginos, kaip priversti save nejausti streso prieš tikrinimąsi? Man geriau iš venos būtų tirtis tris kartus dienoje, nei iš piršto kraują imtis.. taip skauda... :o…
Skauda ir man, pirmas dienas prašiau vyro, kad pradurtų. O dabar greičiausiai įsidurti pavyksta durti pro langą žiūrint arba į vaikų klausimus atsakinėjant :)) Ir duriu į tuos pačius du pirštus, jie jau kažkaip priprato, o kiti skaudesni.
Fiona parašė:
Beje, man šįryt pirmą kartą per du nėštumus taip buvo. Nevalgius 5.2 t.y pirmą kartą toks aukštesnis, o po pusryčių, po 2 val. 3.7 Kažkaip net sunerimau? Kažin kodė…
O ką valgėt pusryčiams? Gal kažką neįprasto?
Pasidžiaugsiu vakar ryte buvo 5.2, šiandien 4.7 nežinau, kas suveikė, bet vakar ėjau pasivaikščiot po pietų fiz aktyvumui, taip pat miegojau 8val, o dieną prieš tai man atrodo mažiau nei 7val. Vakare valgiau varškę su cukraus šaukšteliu ir nemažai cinamono (aną vakarą valgiau varškės apkepą).