Leyla parašė:
O ką valgėt pusryčiams? Gal kažką neįprasto?
Vakar visos su nerimu, šiandien geros naujienos 😃 šiandien ir aš gerai išmiegojau, ir ryte 4,4. Grįžo į savo vėžias, o jau galvojau, kad pradės kilti rytiniai... 😄
Leyla parašė:
O ką valgėt pusryčiams? Gal kažką neįprasto?
Vakar visos su nerimu, šiandien geros naujienos 😃 šiandien ir aš gerai išmiegojau, ir ryte 4,4. Grįžo į savo vėžias, o jau galvojau, kad pradės kilti rytiniai... 😄
mama2021 parašė:
Vakar visos su nerimu, šiandien geros naujienos 😃 šiandien ir aš gerai išmiegojau, ir ryte 4,4. Grįžo į savo vėžias, o jau galvojau, kad pradės kilti rytiniai... 😄…
Sveikinu! Tokie paprasti dalykai mus džiugina, ar ne? Kiek valandų miegojot, kada užmigot ir kada kėlėtės?
Gudobelė parašė:
Sveikinu! Tokie paprasti dalykai mus džiugina, ar ne?Kiek valandų miegojot, kada užmigot ir kada kėlėtės?
Tikrai, kad džiugina užmigau 12, atsikėliau puse 9. Matavausi prieš 9. Kefyro stiklinę išgėriau 22:30 😊
Merginos, nepykit, bet ateinu pasiguosti 😔 Nenoriu apkrauti, bet manau, kad jūs suprasit, nes toj pačioj valty sėdit 😔
Jau taip užkniso tie visi matavimai ir maisto planavimas pilnu etatu. Jei kas leistų, su mielu noru dabar pagimdyčiau, kad tik galėčiau greičiau į normalias vėžes grįžti
Žodžiu, ar skaičiuojat kalorijas/baltymus/riebalus? Aš anksčiau neskaičiavau, tik gliukozę matavau ir tiek. Bet praėjusios konsultacijos metu ginekologė pasakė, kad vaisiaus augimo ir vandenų didėjimo dinamika blogėja. Plius, neauga mano svoris. Nu, ok, pradėjau skaičiuot kalorijas, baltymus, riebalus, angliavandenius. Ir sėdžiu dabar apsiverkusi, nes net neįsivaizduoju kaip surinkti reikiamą kiekį kalorijų, neviršyjant baltymu, riebalų ir angliavandenių normų ir dar, kad cukrus būtų geras 😔
lguc parašė:
Merginos, nepykit, bet ateinu pasiguosti 😔 Nenoriu apkrauti, bet manau, kad jūs suprasit, nes toj pačioj valty sėdit 😔
O jums labai kyla tas cukrus?
As vedu i programele, ir pasirodo beveik visada pas mane daugokai riebalu 😳
O ka gydytoja komentuoja del tos dinamikos? Ko truksta, kad ji butu geresne?
Nepasimetusi parašė:
O jums labai kyla tas cukrus?![]()
As vedu i programele, ir pasirodo beveik visada pas mane daugokai riebalu 😳
Kokia programele?
lguc parašė:
Aš irgi norėčiau bent mėnesiu anksčiau pagimdyt, kad visa tai baigtųsi.... ir po to jaučiuos beveik kalta, nes leliukui tai geriau pilve (tikiuosi)
Aš skaičiuoju tik angliavandenius... O ką reiškia "blogėja dinamika"? Man irgi svoris beveik neauga. Sakė augint?
LolitaZ parašė:
Kokia programele?![]()
Myfitnesspal, menesi nemokamai duoda pasinaudoti.
Leyla parašė:
Aš irgi norėčiau bent mėnesiu anksčiau pagimdyt, kad visa tai baigtųsi.... ir po to jaučiuos beveik kalta, nes leliukui tai geriau pilve (tikiuosi)
O kiek priaugot iki siol? Man tai auga kaip ant mieliu, ryt eisiu pas gine, net galvoju gal nesakyt tikro svorio 😂 Ir krauja ryt priduosiu, idomu kaip bus su cukrum ☺️
Nepasimetusi parašė:
Myfitnesspal, menesi nemokamai duoda pasinaudoti.
Prieš nėštumą buvo 63, pradžioje vėmiau, tai numečiau iki 61, dabar 70 tai +9kg. Kai nustatė GD ir pradėjau žiūrėt mitybą beveik nustojo augti. Šiaip man dzin buvo tas svoris, jei atvirai Dabar irgi valgau daug riebalų, sūrio nepagailiu, jeigu būna proga. Bet supratau, kad man nuo jų prastai su skrandžiu, kartumas ir pan jaučiasi, tai dabar mažinu riebalų
lguc parašė:
Sveiki, o kokia ta dinamika, per daug ar per mažai?
Ar teisingai supratau, kad rekomenduoja valgyti daugiau?
Aš dar negaliu sakyti op, nes senokai nebuvau echoskopijoje, bet mano pačios svoris nustojo kristi ir pradėjo po truputuką augti, kai pradėjau valgyti dažnai (kas 2 val.). Pusryčiai, užkandis, pietūs, užkandis, vakarienė, baltyminis užkandis. Kiekvieno valgymo metu (išskyrus paskutinį) valgau angliavandenius, baltymus ir riebalus. Per dieną skaičiuoju tik angliavandenius, į kalorijas spjaunu, o baltymus ir riebalus vartoju tiek, kad būčiau soti (kiekis nusistovėjo eksperimentiniu būdu), bet nepersivalgyčiau.
Jei pavargote nesvietiškai ir norite, kad viskas greičiau baigtųsi, gal tiesiog paskambinkite savo endokrinologei, tegul skiria insuliną? Tuomet bus ramiau eigoje, galėsite truputuką labiau atsipalaiduoti su maistu, nes cukrų kontroliuos insulinas. Tik gimdyti teks aukštesnio lygio ligoninėje ir gali tekti skatinti anksčiau. Bet jei jau verkiate, gal verta? Aš jau vartojau insuliną kokius 2 mėn., bet va, bandau dabar ištempti be jo su endokrinologės palaiminimu, nes norėčiau gimdyti ten kur ir kitus vaikus gimdžiau... bet čia aš, o Jūs savo norus ir galimybes geriau žinote 🎈