2020.11.27 16:19 (prieš 1 mėn.)
lguc parašė:
Kad ir aš negaliu susitaikyt pilnai. Vis eksperimentuoju: tai makaronai, tai bananas
Po valandos nelabai drįstu matuotis rimtų patiekalų, tai nežinau. Po truputį įsidrąsinu užkandžius pamatuot. Va dabar valgiau tą savo sūrelį
po valandos 5.2, kai po apelsino 5.9. Aš laikausi, bet man mano organizmas kitaip neleidžia tiesiog
jeigu nepasveriu, ką valgau, nu ir blogai iškart. Arba būna netikėtai užkyla, tai tada kažkaip kaltę sau prisiimu labai, kad gal nepaskaičiavau kažko ar nepavaikščiojau kažkurią dieną. Ai dar tie rūkyti gaminiai ar kokios silkės, tokia pilka zona. Mano mityba nėra toli gražu čia sveika, tiesiog daroma, kad suvaldyt cukrų, o jau ten ar rūkyta, ar koks sūris, tai nebesigilinu.
O kiek tau nukrito? Per mažai svorio manau nebūna gal.
mama2021, pas mane panašiai
pas ginę kokie +7-8, pas mane +9-10. Nes aš matuoju nuo žemiausio svorio ryte (ir nuo tada, kai nėštumo pradžioje dar numečiau 2kg).
Gudobele, bet wow tu ir suskaičiuoji viską! Aš einu pagal jausmą
nes kaip sakau, man geri skaičiai -30% rekomenduotų užkandžiams gaunasi. Tai jeigu 15g, man geriau 10g, kad nebūtų ant ribos. Paskaičiuota man į parą 175-234g, bet neįmanoma tiek neperžengus cukrų. Arba valgyt kas valandą, nežinau. Arba ties riba cukraus varyt, kas mano nervam netinka. Manau suvartoju angliavandenių 100-150 tame tarpe