Amėja parašė:
Košės gal 50g, mango 30g, šilauogių sauja.
Na tuomet tikrai dribsnių smulkumas pakišo koją.
Amėja parašė:
Košės gal 50g, mango 30g, šilauogių sauja.
Na tuomet tikrai dribsnių smulkumas pakišo koją.
Amėja parašė:
Jo, posmulkės, iki parduotuvės nebenutrepsėjau, tai teko jas naudoti. Metu von 🤭
As jau ne karta minejau, naudoju myfitnesspal appsa telefone, ten menesi duoda nemokamai, o paskui apie 10 eur/men. Nuolat sekti tai labai daug darbo, tad manau to menesio man bus sociai, norint susidaryti bendra vaizda. Ten yra nemazai lietuvisku produktu suvesta, tarkim radau tiek beatos duona, tiek aistes jogurta, tiek lidlo produktus, nes sausainius svetlana (gal kas zino), ir tuos radau
Nepasimetusi parašė:
As jau ne karta minejau, naudoju myfitnesspal appsa telefone, ten menesi duoda nemokamai, o paskui apie 10 eur/men. Nuolat sekti tai labai daug darbo, tad manau to …
Tikrai pamenu, kad rašei, einu siųstis, ačiū
PatiVaikas parašė:
Lifesum app naudoju aš.Man patinka,nes ir daug lt produktų yra. Man užtenka nemokamos versijos (baltymus, angliavandenius, riebalus), jei norisi smulkiau ir daugiau…
O ta nemokama versija galima nuolat naudoti?
Nepasimetusi parašė:
As jau ne karta minejau, naudoju myfitnesspal appsa telefone, ten menesi duoda nemokamai, o paskui apie 10 eur/men. Nuolat sekti tai labai daug darbo, tad manau to …
Nžn kaip kam, bet aš dvi savaites skaičiavau mintyse, o dabar tik labai retai pagooglinu kokį produktą... Jau žinau iš patirties, kaip atrodo leistinas kiekis, nebeatrodo sudėtinga.
Vasara1989 parašė:
Merginos, jungiuosi ir askadangi pas gydytoja tik po 2sav., tai nusipirkau aparaciuka ir matuojuosi. Kaip suprantu ryte nevalgius turi nevirsyti 5, o kokia norm…
Ryte iki 5,3.
Po 1 valandos iki 7,8.
Po 2 valandų iki 6,7.😊
mama2021 parašė:
Ryte iki 5,3.
Po 1 valandos iki 7,8.
Aciu! 🥰
Vasara1989 parašė:
Aciu! 🥰
Sėkmės, praneškit kaip seksis 🤗