Greta_aa parašė:
Vat būtent, kad man nieks neskambino dėl nuotolinės konsultacijos🤷🏼♀️ Nes kaip suprantu jums paskambino, taip?
O pas kokia jus gydytoja? Gal tik M.Petraviciute daro nuotolinius vizitus
Greta_aa parašė:
Vat būtent, kad man nieks neskambino dėl nuotolinės konsultacijos🤷🏼♀️ Nes kaip suprantu jums paskambino, taip?
O pas kokia jus gydytoja? Gal tik M.Petraviciute daro nuotolinius vizitus
Greta_aa parašė:
As pati paskambinau ir paklausiau ar galima nuotoline
Nepasimetusi parašė:
O pas kokia jus gydytoja? Gal tik M.Petraviciute daro nuotolinius vizitus![]()
Aš būtent pas M.Petravičiute🤔 o kuriuo dienos metu jums paskambino? Gal reik į registratūrą pasiskambint pasiklaust🤔
Greta_aa parašė:
Aš būtent pas M.Petravičiute🤔 o kuriuo dienos metu jums paskambino? Gal reik į registratūrą pasiskambint pasiklaust🤔
Man šiuo berods numeriu skambino Petravičiūtės seselė +37068862140. Bet Petravičiūtė antradieniais dirba nuo 15 val, tai palaukit dar
Amėja parašė:
Man šiuo berods numeriu skambino Petravičiūtės seselė +37068862140. Bet Petravičiūtė antradieniais dirba nuo 15 val, tai palaukit dar![]()
Ačiū🌟 paskambinus į registratūrą, tai sako, kad konsultacijos vyksta kontaktiniu būdu, na tai jei kas paskambins dėl nuotolinės, tai ok, jei ne, na tai nuvyksiu. Nors aišku labai patogu būtų nevykt😁😁
Sveikos. Šiandien buvau pas endokrinologę, tai sako nebijok valgyt ir daugiau angliavandenių (kai pažiūrėjo mano skaičius). Sako net ir tie 7,8 ar 7,7 po valandos nėra tokie blogi kaip atrodo. Tiesiog bandyk valgyt, nedidelėm porcijom, bet nebijok didesnių skaičių (nes pas mane dažnai po valandos būna kokie 5,3 ar 5,5), nes aš jai sakau man po valandos jau kai būna kokie 6,7 ar 7,2 atrodo labai daug. Sako tikrai ne, viskas gerai. 😊
mama2021 parašė:
Sveikos. Šiandien buvau pas endokrinologę, tai sako nebijok valgyt ir daugiau angliavandenių (kai pažiūrėjo mano skaičius). Sako net ir tie 7,8 ar 7,7 po valandos n…
O šiaip jautiesi pavalgius visada?
mama2021 parašė:
Sveikos. Šiandien buvau pas endokrinologę, tai sako nebijok valgyt ir daugiau angliavandenių (kai pažiūrėjo mano skaičius). Sako net ir tie 7,8 ar 7,7 po valandos n…
Gal 5.3 ar 5.5 mažoka po valandos, bet o kada jau vertintų, kad viršijimai tada gaunas ir insulinas? Aš ir sakytų sveikas protas, kad nėra tragedija, bet LT trys viršijimai ir gan griežtai žiūri kiek suprantu..
Amėja parašė:
O šiaip jautiesi pavalgius visada?![]()
Kai valgau sočiai, daug mėsos, tai jaučiuosi pavalgius, kai kokias salotas, tai po pusvalandžio vėl noriu valgyt. Žiūrint kaip ką valgau. 😊
Leyla parašė:
Gal 5.3 ar 5.5 mažoka po valandos, bet o kada jau vertintų, kad viršijimai tada gaunas ir insulinas?Aš ir sakytų sveikas protas, kad nėra tragedija, bet LT …
Sakė, jei kokią visą dieną būtų viršijimai ar matytų, kad visiškai nebesusitvarkau, jei nežinočiau nuo ko pakilo ir panašiai, tada jau viskas rimčiau. O dabar kai viską paaiškinu, kai supranta, kad galiu valdyti maistu ir, kad ten kur viršyjau tikrai per dauy angliavandenių tai ir nebaria taip. 😊