LolitaZ parašė:
Na mano rodikliai dienos geri yra
Ir dariau eksperimentus:
oho, kaip skiriasi diena iš dienos! ar turi minčių, dėl ko buvo 5.2 tas dienas?
LolitaZ parašė:
Ir dariau eksperimentus:
Leyla parašė:
Tai kol kas vienintelis mano spejimas tai kad ilgas laiko tarpas nevalgius🙈
Nes realiai kad man gd as isvis netikiu nes mano mityba nera bloga ir as valgau tai ka valgau ir dabar tik dabar itraukiau kefyra tai vst ir ziuriu.
Nes siunte pas endo mane su 5,3 tai gavau pirmadieni gliukomati tik ir paskaicius jusu komentarus ir pan pabandziau kefyra vakarais isgert ir va kaip gavos
Tai siandien sakiau vel bandysiu kokia 23h isgerti ir ziesim ar ryte tie patys 4,2 tik tiek kad ryt savaitgalis jau noretus ilgiau pamiegoti
Bet geriau turbut atsikelti tuo paciu laiku ir pasimatuoti?
LolitaZ parašė:
Tai kol kas vienintelis mano spejimas tai kad ilgas laiko tarpas nevalgius🙈
Nes realiai kad man gd as isvis netikiu nes mano mityba nera bloga ir as valgau ta…
Tai vat ir įdomu, ar kefyras, ar trumpesnė pertrauka naktį čia suveikė, tik pasieksperimentavusi sužinosi 4.2 tai labai jau gerai! Dar trumpai matuoji, tai galima gal ir drąsiau paeksperimentuot
Leyla parašė:
Tai vat ir įdomu, ar kefyras, ar trumpesnė pertrauka naktį čia suveikė, tik pasieksperimentavusi sužinosi4.2 tai labai jau gerai! Dar trumpai matuoji, tai galim…
Na tai atrodo valgau ka iprastai valgydavau🙈
O trumpesne pertrauka tai ir yra kefyro deka
As neisivaizduoju ka dar i burna galima detis 23h 🙈🤣
Nepratus taip kazkaip, vakariene budavo ir viskas ir tai lengvesne kokia
LolitaZ parašė:
Na tai atrodo valgau ka iprastai valgydavau🙈
O trumpesne pertrauka tai ir yra kefyro deka
Na dabar man daug norisi valgyt ir vakarienei, bet valgau salotas,varškėz ir pan. Tik kad dažniausia valgymas paskutinis iki 20val budavo, o keliuos 8 ryte. Saldumynu isvis 0, man jau sapnuojasi. Su pirmu budavo pavalgai užkandinkokį saldėsi ir ramu o dabar vakaris nuo kokių 17 kai pradedu kramtyt tai vis kanors į pakramtyt taip norisi ratais einu, nors jau skrandis pilnas ir vistiek trūksta smegenim maisto ir viskas.. čia pora dienų taip.. jei ir toliau taip 🙈
LolitaZ parašė:
Ir dariau eksperimentus:
Miegot eidavau aš su vaiku 21val.,man miego žiauriai norėjosi.. dabar jau jaučiu,kad lyg lengviau darosi,ne taip spaudžia miegas.. 8-9sav.tai ir pietų su savo 4turmečiu kartu variau pamiegot.. tai tarpai belekoki naktiniai
juoc parašė:
Na dabar man daug norisi valgyt ir vakarienei, bet valgau salotas,varškėz ir pan. Tik kad dažniausia valgymas paskutinis iki 20val budavo, o keliuos 8 ryte. Saldumy…
As saldumynu nevalgau ir kazkaip ir dabar netraukia;D galiu suvalgyt koki viena kita prie kavos ar arbatos bet ir tai retai
Sveikos. Gavau ir aš šiandien aparaciuką tikrintis cukrui, pažiūrėjau youtube filmuką kaip ten ką daryt su aparatu ir iskilo klausimas filmuke kur moko kaip įsidėt tą adatėlę pirštui pradurti sako kad nebūtina keisti jos po kiekvieno dūrio, galima keisti kai pabaigi dėžutę juostelių. O instrukcijoje rašo keisti po kiekvieno dūrio🤔 kaip jūs darote?
jolkute56 parašė:
Ir dar klausimėlis ant kurio lygio tą adatėlę užsistatę? 😥
2. O adatėlę keičiu kas 50 matavimų