Gudobelė parašė:
Ooooooo!!!!! Sveikinimai dideliausi!!!
Kai turėsi laiko, parašyki, kaip viskas vyko iš mums čia aktualios pusės![]()
Būtent dėl diabeto ar šiaip pačio gimdymo? 😌
Gudobelė parašė:
Ooooooo!!!!! Sveikinimai dideliausi!!!
Kai turėsi laiko, parašyki, kaip viskas vyko iš mums čia aktualios pusės![]()
Būtent dėl diabeto ar šiaip pačio gimdymo? 😌
Prisijungiu į besimatuojančių gretas. Su visais tyrimais rado padidėjusį cukrų 5,32 ir įrašė Gd. Vakar buvau endokrinologo konsultacijoj ir gavau gliukomatį. Išrašė receptą juostelėm. Šiandien matvausi ir tik tada iškilo klausimas, kad pridėtos tik 5adatėlės, tai čia kaip ir tik vienai dienai, nes liepė po 4kart dienoj matuot. Prašau apšvieskite, ar adatėlės nekompensuojamos? Joms nereikia recepto? Kaip suprantu jos vienkartinės? Pažiūrėjau kaina 15eur... nėra pigu+juostelių kompensuoja10dienų 🙈 užjaučiu kas turi su šia liga nuolatos gyventi...
zuvytele parašė:
Prisijungiu į besimatuojančių gretas. Su visais tyrimais rado padidėjusį cukrų 5,32 ir įrašė Gd. Vakar buvau endokrinologo konsultacijoj ir gavau gliukomatį. Išrašė…
Sakoma, kad nebūtina keisti adatėlių kaskart. Aš keičiu kas keletą savaičių, nors realiai, man nelabai atbunka. Sakoma, kad pats nuo savęs negali užsikrėsti ir aišku plauti rankas prieš kiekvieną matavimą.
Dėl juostelių, tai jų pigiau galima rasti Lietuvos diabetikai grupėje. Arba Gintarinėje vaistinėje internete berods, bent aš ten pirkau palaukus akcijos. Brangu pirkti fizinėje Eurovaistinėje tarkime..
mama2021 parašė:
Na mamytės, aš jau po savo stebuklo gimimo. Sveriam 3670 g, 54 cm. Vaikelio ir mano cukrus kol kas geras. 🥰
Sveikinimai!
Leyla parašė:
Sakoma, kad nebūtina keisti adatėlių kaskart. Aš keičiu kas keletą savaičių, nors realiai, man nelabai atbunka. Sakoma, kad pats nuo savęs negali užsikrėsti ir aišk…
Ačiū už tokį išsamų paaiškinimą. Nes gamintojas "aprašo" kad kas kart naujas, o gyd nieko apie tai neužsiminė. O ir aš kiek pasimetus buvau, neiškilo toks klausimas 😏 tai jei tą pačią adatėlę nudezinfekuosiu ir naudosiu ne kart, nebūsiu vienintelė? 🙈
zuvytele parašė:
Ačiū už tokį išsamų paaiškinimą. Nes gamintojas "aprašo" kad kas kart naujas, o gyd nieko apie tai neužsiminė. O ir aš kiek pasimetus buvau, neiškilo toks klausimas…
Taip, gamintojas rašo keisti kas kartą... bet tikrai galit dar Gestacinio diabeto grupėje FB paskaityt, kad nekeičiama. Aš tai net nedezinfekuoju nusipirkau tų adatėlių, nes nežinojau, bet nekeičiu, nes tiesiog greičiau nekeisti jos. Dezinfekuoti bent jau rankų man endo nerekomendavo, sako, užtenka nuplauti muilu.
Betelgeize parašė:
Sveikos, kada visgi taisyklingiausia matuoti cukru ryte nevalgius - ar iskart atsikelus, ar pries pat pusrycius? Endokrinologe sake matuot po atsikelimo netrukus, o…
Labas, aš darau taip: atsikeliu, nueinu į wc, nusiplaunu rankas ir tada matuoju 🙂
mama2021 parašė:
Klausė ar noriu valgyti, sakau ne 😂 atrodo iš to streso man pačiai skrandis susitraukė ir jau nebesvajoju apie nieką 😂😂
Kokios geros naujienos! Sveikinimai!!!💗 Būkite sveiki 💪 aš vis pagalvoju, ko aš norėsiu valgyti po gimdymo, bet jaučiu, kad bus jūsų varinatas - nieko nebesinorės 😅
zuvytele parašė:
Ačiū už tokį išsamų paaiškinimą. Nes gamintojas "aprašo" kad kas kart naujas, o gyd nieko apie tai neužsiminė. O ir aš kiek pasimetus buvau, neiškilo toks klausimas…
Man endokrinologe siunte video (Kauno kliniku irasytas), kaip matuotis, tai tame video sako, kad adatele keisti tada, kai pradedama naudoti nauja juosteliu dezute
mama2021 parašė:
Na mamytės, aš jau po savo stebuklo gimimo. Sveriam 3670 g, 54 cm. Vaikelio ir mano cukrus kol kas geras. 🥰
Sveikinimai 😁🎈 o su dieta ar insulinu GD buvo?
zuvytele parašė:
Prisijungiu į besimatuojančių gretas. Su visais tyrimais rado padidėjusį cukrų 5,32 ir įrašė Gd. Vakar buvau endokrinologo konsultacijoj ir gavau gliukomatį. Išrašė…
Man kai davė aparatą sakė keisti adatėles kas savaitę