Pas kokias 3 lygio gines einate Santariskese ? Kaip daznai pas jas tenka lankytis su GD ?

Laimingoji parašė:
Pas kokias 3 lygio gines einate Santariskese ? Kaip daznai pas jas tenka lankytis su GD ?
Ėjau pas Šarkovienę, sutarėme , kad iki 26-28 sav matuosiu cukrų ir jei kyla - skambinsiu. O su pirmu vaiku pas Bagdžiūnienę lankiausi, naudojau insuliną
Amėja parašė:
Na, kaip aš suprantu, tai rytiniai yra dar ir patys svarbiausi rodikliai, kadangi tada organizmas savarankiškai tvarkosi su cukrumi. Man priklauso nuo to, kada pask…
Įsiterpsiu,nes niekaip man neįtakoja naktiniai ilgi tarpai.. jei vakarienei neprivalgau angllių - ryte ir po 13-14 val tarpo viskas gerai
juoc parašė:
Įsiterpsiu,nes niekaip man neįtakoja naktiniai ilgi tarpai.. jei vakarienei neprivalgau angllių - ryte ir po 13-14 val tarpo viskas gerai
Visoms skirtingai. Aš per naktį 5-6 kartus keliuosi į wc, vaikštau, man tai irgi įtakos nedaro, tačiau yra kam daro. Sakau kaip variantą, kuris ne visoms pritaikomas.
zuvytele parašė:
Tai jei GD valdomas dieta, gal ir normalu kad vaikiukai mažesni. Juk ir suaugę, kurie maitinasi tortais būna kiek didesni nei tie kurie sveika subalamsuota mityba 😊…
Jei aš teisingą literatūrą skaičiau, tai mažesni gimsta dėl to, kad dėl padidėjusio cukraus, pažeidžiamos kai kurios kraujagyslės, trinka placentos kraujotaka ir vaikutis gauna mažiau maisto medžiagų. Tai manau visai logiškas tada ir mažesnis svoris
lorree parašė:
Jei aš teisingą literatūrą skaičiau, tai mažesni gimsta dėl to, kad dėl padidėjusio cukraus, pažeidžiamos kai kurios kraujagyslės, trinka placentos kraujotaka ir va…
vaje, kaip liūdnai skamba
Leyla parašė:
vaje, kaip liūdnai skamba![]()
Manau susirūpinti reikia tokiais atvejais, kai visą nėštumą gerai augęs vaikutis, paskutines savaites visiškai nepriauga svorio ir tampa vangesnis. Tada irgi skatina gimdymą. O jei rodikliai geri, judesiukai yra, tai nėra ko nerimauti ;)
lorree parašė:
Manau susirūpinti reikia tokiais atvejais, kai visą nėštumą gerai augęs vaikutis, paskutines savaites visiškai nepriauga svorio ir tampa vangesnis. Tada irgi skatin…
aha, tik mano atveju ginė nuo 34sav nebetikrino jo dydžio, nors ateidavau kas 2sav pas ją ir prašydavau to gal ji neturėjo pakankamai žinių...
Leyla parašė:
aha, tik mano atveju ginė nuo 34sav nebetikrino jo dydžio, nors ateidavau kas 2sav pas ją ir prašydavau togal ji neturėjo pakankamai žinių...
O gal dar šalia kažkokie simptomai turi eiti, kurių mes nežinom.
Na jūs jau tikrai greitai sūpuosit savo mažiuką
Raaasele parašė:
Ėjau pas Šarkovienę, sutarėme , kad iki 26-28 sav matuosiu cukrų ir jei kyla - skambinsiu. O su pirmu vaiku pas Bagdžiūnienę lankiausi, naudojau insuliną
Jos turbūt daugiau GD neštukes prižiūri? Ar mums tinkamos bent koki gine Santaruose, svarbiausiai kad būtų 3 lygio? Nes aš dėl kraujotakos turiu eit pas Listviniene ji prižiūri neštukes su kraujotaką, tai galvoju ar užteks pas vieną kokia lankytis ar pas skirtingas turėsiu