Laimingoji parašė:
Kokia 20.30
O kelinta keliates ir matuojates cukru?
Laimingoji parašė:
Kokia 20.30
O kelinta keliates ir matuojates cukru?
Vijoli parašė:
na gal normaliai pavalgyt nes kas tas kefyras realiai badas organizmui :DDDD
Skambino šiandien dietologė, turėjau nuotolinę konsultaciją. Tai tik patvirtino kad kefyras visai netinka nakčiai. Sakė vengti vakare ir kitų pieno produktų 🤗 na bandysim..
zuvytele parašė:
Skambino šiandien dietologė, turėjau nuotolinę konsultaciją. Tai tik patvirtino kad kefyras visai netinka nakčiai. Sakė vengti vakare ir kitų pieno produktų 🤗 na ba…
siaip keista skanu dalyka atradus bet graikiska jogurta su agurkais ir pomidorais
Vijoli parašė:
siaip keista skanu dalyka atradus bet graikiska jogurta su agurkais ir pomidorais![]()
Esu ragavus, vietoj grietinės. Tikrai skanu. Manau ir didesnis kiekis tiktų 👍
Vijoli parašė:
O kelinta keliates ir matuojates cukru?![]()
Keliuosi kažkur 7.30 matuoju apie 7.50
lorree parašė:
Jei aš teisingą literatūrą skaičiau, tai mažesni gimsta dėl to, kad dėl padidėjusio cukraus, pažeidžiamos kai kurios kraujagyslės, trinka placentos kraujotaka ir va…
Mano yra siek tiek mazesne,atsilieka pagal savaites, bet niekad neminejo, kad gali but cia del GD, rodikliai tik nuo 27sav mazdaug pradejo kilt po kai kuriu maisto produktu, iki tol ant grieztos dietos nesedejau, bet uztat siaubingai vemiau iki 28sav, pacios svoris irgi krito,niekaip atsiaugint negaliu, tai man butent del to sake kad vaikas mazesnis,nes daug isvemdavau, todel negauna reikalingu medziagu...bet uztat dabar kai vemimas beveik praejo ir galeciau pradet bandyt daugiau valgyt cukrus pradejo kilt...ir vel kazka bijau valgyt...kaip tada elgtis...
vakar rasiau laiska endo tai siandien paskambino pasiule greito veikimo insulina, bet taip nenoriu pradet....
Auroška111 parašė:
Mano yra siek tiek mazesne,atsilieka pagal savaites, bet niekad neminejo, kad gali but cia del GD, rodikliai tik nuo 27sav mazdaug pradejo kilt po kai kuriu maisto …
Tai tas leliuko svoris ir nuo tėvelių sudėjimo priklauso dėl gd augimas sustoja paskutinėm savaitėm, o jei viso nėštumo metu savaite mažesnis buvo, tai tas nieko nereiškia
Oi su tais cukrais kovoju vėl 🙈 buvo atrodo aprimęs šokinėjimas, o dabar ir nesamonių visokių norisi, o nuklydus ir šauna į viršų. Nebesusišneku su savim 🙄 svoris vis dar minus 5 kg nuo nėštumo pradžios, stovi vietoje, bet dėl to džiaugiuosi. Pilvas didėja, tai mažiui reiškias visko užtenka o kad sotesnė būčiau, renkuosi riebesnius produktus. Jei sumuštinis, tai su daug sviesto ir sūrio. Ir pnš. Tada ir cukrus nekyla
evelinutea parašė:
Labas rytas, pas endokrinologą tik už dviejų savaičių.
Gal galėtumėt pasidalinti kokius vaisius valgote?
Aš valgau pagrinde obuolius, apelsinus, greipfrutus. Bananą dažniausiai valgau ne visą iš karto 😀 Vynuogių ir kriaušių privengiu, pradžioje man jos buvo užkėlusios cukrų.
Tarp pietų ir vakarienės kartais valgau varškės su kokiais priedais, sumuštinį su sūriu ar varške, riešutus, kartais kokį obuolį (man cukrus po jo nekyla) ar salotų pasidarau, priklauso nuo išalkimo 😄