Ermelinda parašė:
Aš vakar sugriešinau su vakariene, vyras skanios atvežė iš kavinės, na, ir laba diena, rytinis gerokai virš normos. Retai taip būna, bet nutinka, išbariau save ir i…
Bet buvo skanu? 😀
Ermelinda parašė:
Aš vakar sugriešinau su vakariene, vyras skanios atvežė iš kavinės, na, ir laba diena, rytinis gerokai virš normos. Retai taip būna, bet nutinka, išbariau save ir i…
Bet buvo skanu? 😀
Mėtameškinija parašė:
Bet buvo skanu? 😀
Buvo
Labas rytas gal turi kas countron plius elite matuoklio adatos keitimo lapeli nes man pakeite atstove o as dabar keiciu ir nepralenda pro dangteli. 70 kaou instrukcijoj parasyta adatos keitimo ieskokite popierinio lapelio dezutej😂😂😂nu ufonautai tik tokias nesamones gali sugalvot
drakoniene parašė:
Labas rytas gal turi kas countron plius elite matuoklio adatos keitimo lapeli nes man pakeite atstove o as dabar keiciu ir nepralenda pro dangteli. 70 kaou instruk…
O ko ten nemokėt? Nusukat antgalį, ištraukiat adatą ir įstatot naują, uždedat atgal antgalį. Nebent adatas gal blogas nusipirkot.
Va video youtube
Vakar vakare, vėl praleidusi 3 val. GD temoje, išskaičiau, kad matyt mano cukrus vakare mažokas nakčiai susitvarkyti. Nenorom, bet valandą prie miegą suvalgiau sumuštinį su sūriu ir šiek tiek kefyro išgėriau. Ryte širdis kalatojosi, nėjo niekaip nusiraminti. Pasimatuoju 15 min. bėgy- 5,5... galvoju, et ir šitas neveikia. Atsiguliau pagulėti, po pusvalandžio keliuosi - galvoju pasimatuosiu - ramia širdimi - 4,9. Dar nuėjau pagulėti, po 1,5 val. tie patys 4,9. Ar gali būti, kad visgi veikia tas sumuštinis vakare, tik ryte reik mėginti vos nubudus pagulėti 15 min. ir tada keltis. Ar visgi cia apgaulė?
Mėtameškinija parašė:
Vakar vakare, vėl praleidusi 3 val. GD temoje, išskaičiau, kad matyt mano cukrus vakare mažokas nakčiai susitvarkyti. Nenorom, bet valandą prie miegą suvalgiau sumu…
Aišku gali būti, kad veikia. Pabandykit kelias dienas taip ir matysit.
Pamparam parašė:
Sveikos! Kiek valandų po maisto matuojat rytinį cukrų? 10 ar laukiat 12 val? Kaip teisingiausia daryti?![]()
Neskaičiuoju, atsikeliu ir per 10-20min pasimatuoju, iki pirmos kavos/valgio
Mėtameškinija parašė:
Vakar vakare, vėl praleidusi 3 val. GD temoje, išskaičiau, kad matyt mano cukrus vakare mažokas nakčiai susitvarkyti. Nenorom, bet valandą prie miegą suvalgiau sumu…
O iškart nubudus matuojatės? Stresas organizmui, palaukit bent 10-20min., na ramiai nusiprauskit, ryto rutiną atlikit. Man tai padeda, iškart (na 2-5min po akių atmerkimo) būna 5.1-5.3, o nusiprausus 4.7-4.9 🤞🏻
Pamparam parašė:
Sveikos! Kiek valandų po maisto matuojat rytinį cukrų? 10 ar laukiat 12 val? Kaip teisingiausia daryti?![]()
Matuokitės atsikėlusi ryte ir tiek. Aš kokį 20min nuo pabudimo, po dantų, veido valymo matuodavau.
Nereikia skaičiuoti kiek h praėjo nuo paskutinio valgio prieš miegą