2024.08.09 18:13 (prieš 1 mėn.)
Utopija parašė:
O kas leidotės insuliną ir gimdėt santarose, kokios jūsų patirtys? truputį esu išgąsdinta dvejopų atsiliepimų apie gimdymus ten. Kažkaip galvoju jeigu nepavyks su m…
Neturiu su kuo palyginti, nes tik ten gimdžiau bet pataikiau tuo metu, kai likau vienintelė gimdyvė, tai gavau privačią palatą, kur vyras galėjo apsistot, tas labai padėjo, gimdykla buvo didelė, su dušu, tualetu. Personalas šiaip sau. Nelabai patiko pagrindinė akušerė, ar kaip ten pavadint, kur viską sprendžia, bet profesionalumu neabejoju, o cezario randas turbūt gražiausias, kokį galima gauti. Po visko priežiūra kaip ir normali. Pliusas, kad tai ligoninė, kuri specializuojasi sudėtinguose gimdymuose, tai žymiai ramiau tuo klausimu, kad jei kas ne taip, niekur nepervežinės jau pvz vaiko, kas būna kitoms mamoms. Šiaip turbūt apie visas gimdyklas yra visokių atsiliepimų, tai labai nereiktų kreipti dėmesio ir rūpintis. Jau tą dieną niekas nerūpės, svarbiausia mamos ir naujagimio sveikata.
Šiaip santarose lankiausi ne kartą, nes į nėštumo pabaigą jau ten siuntinėja, taip pat esu važiavus, kai nejaučiau vaiko judesių gana ilgą laiką, tai jie į tokius atvejus rimtai žiūri, priima be jokių klausimų apžiūrai, pralaiko kelias val kol įsitikina, jog viskas gerai. Dar pamenu, gydytoja apibare, kad atlekiau nevalgius, negerus, ištraukė bombonkę man, o aš sakau, o ką, galima? Na, juk diabetas visgi. Sako, taip. Sučiulpiau ir vaikas kad sukruto cukraus gavęs. Tai gal kam pravers eigoje, jei bus pan situacija, truputį angliavandenių mestelt.