Driibsniukė parašė:
Sveikos,kažkaip iškilo klausimas, o kelinta valanda jūs leidžiatės insuliną nakčiai?☺️
Aš tai tiesiog prieš miegą, kadangi vėlai einu gult, gaunasi apie 23-24 h
Driibsniukė parašė:
Sveikos,kažkaip iškilo klausimas, o kelinta valanda jūs leidžiatės insuliną nakčiai?☺️
Aš tai tiesiog prieš miegą, kadangi vėlai einu gult, gaunasi apie 23-24 h
Vukk parašė:
aš negaliu kaip mane erzina tas rytinis šokinėjimas.. vieną dieną 4,9, kita 5.3 vėl kelias dienas iš eilės normalus ir vėl pakyla.. manau man irgi gal reikia paband…
Man neskyrė. Bet atsizvelge, kad vaikas auga gerai, o mano svoris per nestuma nei kiek nepriaugo.
Deimante_B parašė:
O kur galima jį įsigyti? Nes ieškojau internete, vaistinėse neparduoda.
Deimante_B parašė:
O kur galima jį įsigyti? Nes ieškojau internete, vaistinėse neparduoda.
Paties aparato siuo metu vaistinese nera, galima uzsakyti cia: https://www.gliukomatis.lt/ testiniu juosteliu rasite visose vaistinese Kas is Vilniaus tai zinokit, ju paciam ofise zemaites g. gerokai pigesnes juosteles.
Berzasis parašė:
Paties aparato siuo metu vaistinese nera, galima uzsakyti cia: https://www.gliukomatis.lt/ testiniu juosteliu rasite visose vaistinese Kas is Vilniaus tai zinoki…
Aš juostelių irgi užsisakau iš gliukomatis, pigiau gaunasi su siuntimu, imi 100 ir pigiau nei vaistinėj 😉
Ermelinda parašė:
Man irgi buvo, kad į pabaigą pradėjo žemėt rodmenys, aš mažinau insuliną. Su 4.3 jau drąsiai galit mėgint nuimt du vienetus.
Vakar atsipalaidavau - 20 val. nachos, apie 23 val. kivį su keliom braškėm sukirtau. Palikau 16 vv, tai šiandien rytą jau 5,1 😁
Pastebėsiu kelias dienas dar ir šiandien nebaliavosiu tiek su maistu 😁
Deimante_B parašė:
O dar klausimas dėl gimdymo - visos, kurios leidžiasi insuliną privalo gimdyti Kaune arba Vilniuje? Gal kuri gali pakomentuoti?
Taip, su insulinu trečiame lygyje, tai čia dvi ligoninės tėra per Lietuvą Kaip tik pas endokrinologę jau buvau paskutinį sykį, tai, sakė, gimdymo metu, jei pradės kilt cukrus, lašins insuliną, ji parašius nurodymus. Tai tokiais reikalais tik trečias lygis užsiima, plius po gimdymo tikrina naujagimį, gimdyvę.
Ermelinda parašė:
Taip, su insulinu trečiame lygyje, tai čia dvi ligoninės tėra per Lietuvą Kaip tik pas endokrinologę jau buvau paskutinį sykį, tai, sakė, gimdymo metu, jei pradės …
Papildysiu: nebent veikla prasideda naturaliai neplanuotai ir neturi galimybes nuvaziuoti iki Kauno ar Vilniaus, tokiu atveju varai ten kur arciausiai. Tikrai priims, ir nepaliks be prieziuros.
Inga22 parašė:
Man neskyrė. Bet atsizvelge, kad vaikas auga gerai, o mano svoris per nestuma nei kiek nepriaugo.
man svoris irgi neauga, na gaunasi, kad numečiau nes vis tiek jau pilvas nemažas. O leliukas irgi kolkas idealiai pagal normas ir va šiandien su draugėm buvau brunch'o nu ir galvoju neribosiu savęs - pirmą kartą per šešis mėnesius valgiau blynų, kurie buvo su šokolado piure, grietinėle, šalia cappucino nu ir ką po dviejų valandų 5.3 😂 kalbėjot dėl gliukomačio tai aš iškart gavau freestyle, bet lyg supratau iš vaistininko, kad jie neturėjo to kur visoms duoda.