tryskaktusai parašė:
Saunuole, atkentejot, dabar tik sveikyn ir sveikyn!
Ačiū Jums 😇
tryskaktusai parašė:
Saunuole, atkentejot, dabar tik sveikyn ir sveikyn!
Ačiū Jums 😇
Lowwely parašė:
Sveikos merginos, ar yra is jusu kuriai atliko konizacija pries metus ar daugiau? Ar nera pasekmiu? Daugiau isskyru? Ar pakraujavimu is gimdos kaklelio?
Mano atveju, išskyrų padaugėjo 😒 ir sutrumpėjo mm ciklas.
Emma parašė:
Mano atveju, išskyrų padaugėjo 😒 ir sutrumpėjo mm ciklas.
Man tai labai daug baltu isskyru, o pas tave kaip?
Lowwely parašė:
Man tai labai daug baltu isskyru, o pas tave kaip?
Labai daug gal ir nėra, bet daugiau nei būdavo iki konizacijos.
tryskaktusai parašė:
Sveikos, gal atrasys merginos, kurios seniau turejo konizacija, kiek laiko jums tepliojo/kraujavo po konizacijos? Man jau menuo po ir vis dar tepa..
Man isvis nieko ne tepliojo.
tryskaktusai parašė:
Sveikos, gal atrasys merginos, kurios seniau turejo konizacija, kiek laiko jums tepliojo/kraujavo po konizacijos? Man jau menuo po ir vis dar tepa..
Sveika, turbut nemažai turejo pasalint, todel vis teplioja, nesugyja taip greitai. Man tas pats buvo, labiau pradedavo tepliot raudonai, kai pasitampydavau saleje stipriau.
Lowwely parašė:
Sveika, turbut nemažai turejo pasalint, todel vis teplioja, nesugyja taip greitai. Man tas pats buvo, labiau pradedavo tepliot raudonai, kai pasitampydavau saleje s…
Man sake 3 sav susilaikyt nuo sporto, meiles, maudyniu stovinciam vandeny, bet jau 4 sav kaip koldunas sedziu ir vis tiek tepa. Pakitimai buvo cin3, atsakymo po konizacijos dar nesulaukiau, bet pjove kugi, tai matyt nemazai.
tryskaktusai parašė:
Man sake 3 sav susilaikyt nuo sporto, meiles, maudyniu stovinciam vandeny, bet jau 4 sav kaip koldunas sedziu ir vis tiek tepa. Pakitimai buvo cin3, atsakymo po kon…
Man tas pats, daug išpjove. Jau 2,5 metu praeja, vis dar patepa kartais, tad nesijaudink.