Lowwely parašė:
Man tas pats, daug išpjove. Jau 2,5 metu praeja, vis dar patepa kartais, tad nesijaudink.
Aciu. O kaip jum mmm? Pasikeite, kai daug ispjove? Mano nereguliarus ciklas, tai dar savo nesulaukiau
Lowwely parašė:
Man tas pats, daug išpjove. Jau 2,5 metu praeja, vis dar patepa kartais, tad nesijaudink.
Aciu. O kaip jum mmm? Pasikeite, kai daug ispjove? Mano nereguliarus ciklas, tai dar savo nesulaukiau
tryskaktusai parašė:
Žinokit nelabai kas ir pasikeite del mmm, buna kartais anksciau ateina ar tai veliau, bet cia turbut ne del to. O pas mane prieš konizacija reaguliarios taip pat buvo.
Vienas minusas del konizacijos, kad bakterijos atsiranda ištisai..turiu profilaktiskai naudoti Balance Activ, bet neesu tikra ar išnaikina 🤭
Lowwely parašė:
Žinokit nelabai kas ir pasikeite del mmm, buna kartais anksciau ateina ar tai veliau, bet cia turbut ne del to. O pas mane prieš konizacija reaguliarios taip pat bu…
O cia naujiena. Reikes paklausti gydytojos. Man iki gimdymo pastoviai budavo tai uzdegimas, tai pienlige, o po vaiko viskas, kaip ranka nueme, pamirsau net, kas tai yra. Lb nenoreciau vel is naujo kankintis
tryskaktusai parašė:
O cia naujiena. Reikes paklausti gydytojos. Man iki gimdymo pastoviai budavo tai uzdegimas, tai pienlige, o po vaiko viskas, kaip ranka nueme, pamirsau net, kas tai…
Man sake gydytoja, kad daug yra išpjauta, nespeja sugyti, del to labai lengvai pasigauna bakterija. 2.5 metu vis dar neužgyja iki galo, nes atsiranda roziniu isskyru kartas nuo karto.
Lowwely parašė:
Man sake gydytoja, kad daug yra išpjauta, nespeja sugyti, del to labai lengvai pasigauna bakterija. 2.5 metu vis dar neužgyja iki galo, nes atsiranda roziniu isskyr…
Kitakart paklauskite gyd, ar nepadetu betodine zvakutes, cia tokios kaip jodo, man buvo kazkada skyre, tai lb veike gerai.
Lowwely parašė:
Man sake gydytoja, kad daug yra išpjauta, nespeja sugyti, del to labai lengvai pasigauna bakterija. 2.5 metu vis dar neužgyja iki galo, nes atsiranda roziniu isskyr…
Tikiuosi jums ne ispjove tiek kol dar nesat pastojus? At esat?
tryskaktusai parašė:
Kitakart paklauskite gyd, ar nepadetu betodine zvakutes, cia tokios kaip jodo, man buvo kazkada skyre, tai lb veike gerai.
Ar čia receptiniai vaistai?
Laurute B. parašė:
Tikiuosi jums ne ispjove tiek kol dar nesat pastojus? At esat?
Ne, dar neturejus vaiku esu, nes negaliu pastoti jau daug metu 😕
Lowwely parašė:
Ar čia receptiniai vaistai?
Berods, kad taip, vet vaistai.lt galima patikrint