Sveiki ❤
Trečia diena kai esu po operacijos "gimdos kaklelio konizacija".
Dabar atsigavus ir grįžus blaiviam protui, suvokiu kas ir kaip nutiko. Prašau pasidalinkite savo patirtimi prieš ir po operaciją. 🙏
Mano istorija tokia. 😔
Po operacijos "pilna narkozė" mane iškart po operacijos į palatą "parvilko" seselė kai net kojų normaliai nerėmiau. Už kelių min. Įėjus kitai seselei liepė man keltis iš lovos, svaigo galva buvo bloga. Ji teigė, kad taip greičiau atsigausiu. Praėjus 4val. Po operacijos mane išrašo namo, kadangi aš nepastoviu ant kojų klausiu gal gali mane vyras ateiti išsivesti. Sako oj ne... tai šeip netaip nuslinkau iki lifto ir nusileidus į 1a pasitiko mane vyras ir nusinešė į automobilį. Grįžus namo likusią visą dieną miegojau. Ir tik dabar suvokiau, kad su manimi elgėsi kaip su mėsos gabalų-jokio žmogiškumo. Bėje, išraše rašo; po operacijos stebėjime operacinėje buvau 1,5 val. O intensyvios priežiūros palatoje 2:00val. Kai tuo tarpu prasidėjus operacijai 09;15 val. Aš 10;00 jau skambinau vyrui iš palatos į kurią iškart mane po konizacijos "partempė". Ši patirtis mane labai sukrėtė, esu labai stipri ir optimistiška pagimdžiau 2 vaikučius be dėjonių viskas super, bet šita operacija ir daktarų nežmogiškumas paliko randą ilgam mano gyvenime.