2024.11.01 19:35 (prieš 1 mėn.)
DiDi9 parašė:
Gal yra tokių, kurioms kaklelis buvo tik 10 mm? Kaip viskas susiklostė? Iki gimdymo termino dar toli.
Mano pirmas nėštumas buvo kai 25 sav kaklelis buvo 6 mm su pravirom žiotim. Paguldė į ligoninę, brandino plaučiukus ir stebėjo situaciją. Žinoma pilnai gulimas rėžimas su kraują skystinančiais vaistais. Taip išgulėjau 4 sav ligoninėje, nieko nevyko, veikla neprasidėjo, išrašė iš ligoninės (norėjo jau po 2 sav, bet nesutikau, man saugiau buvo gulėt ten, nei namie). Tada namuose gulėjau iki 37 sav pilnai pas mamą, buvau apšokinėta max, keldavausi tik į wc, rytais ir vakarais į vonią dantis, veidą ir kitas vietas po kriauklę apsipraust. Galvą ploviau gal kas mėnesį tik 🙈 ai, dar progesterono žvakutes naudojau. Namuose pati ampoles į pilvą leidausi kraują skystinančių pagimdžiau termino dieną 🥳 viskas įmanoma - visi stebūklai gali įvykti, tiesiog reik tikėt ir nepasiduot blogom mintim ir baimėm. Neskaitykit forumų su neigiamom patirtim - tik teigiamos patirtys ir mintys, kad kiekviena diena pilvelyje vaikui yra aukso vertės, o su kiekviena savaite vis saugiau ir saugiau vaikui gimt ;) jau nuo 32 savaitės rizika gimt ir turėt rimtų pasekmių yra ženkliai sumažėjusi atsimenu man nei vienas gydytojas nežadėjo sulaukt saugaus laiko, o kad iki termino pagimdysiu tai iš vis netikėjo