2026.05.19 16:17 (prieš 2 sav.)
Irvutė parašė:
Viskas bus gerai ir isbusit iki tu 38 ;) as su 6 mm ir piltuvelio pravirom ziotim, kai sulaukiau 37 pradejau normaliai vaikscioti kiek pajegiau nuo ilgo gulejimo, t…
Aš kažkaip labai ramiai, ir visada sakau kad išnešiosiu iki galo ir kad tik nereikėtų dar prašyt vyruko lyst laukan😂 o ir šeip savo gydytojai sakau negaliu gimdyt iki gegužės 29, nes mano pirmagimio priešmokiklinuko išleistuvės darželio, kaip be mamos tik su tėčiu vaikas dalyvaus🙂 aš dabar labiau pagulinėju, bet šeštadienį buvom pakviesti į gimtadienio šventę, tai ilgiau pastovėjau, pasėdinėjau, nors buvo suteiktos sąlygos ir kojas ištepmti ant sofkutės, bet sekmadienį atsikėliau su ištinusiomis kojomis, turbūt per didelis krūvis po tokio ilgesnio laiko, bet pagulėjau su pakeltomis kojomis ir praėjo🙂
Kas dėl vairavimo kaip tik šeštadienį teko pavairuoti neilgai keletą min, bet kaip sunku, negalvojau kad bus taip sunku😂🙈 šeip kai sėdžiu keleivio vietoj tai įsipatoginu kaip man patogu nejaučiu diskomforto kažkokio, už vairo to nepadarysi🙂
Mano planas taip pat sulaukti vaiko išleistuviu kaip tik bus 37sav, ir tada jau ramiau atsipūsti ir namų ruošos darbus jau pati pasidarysiu, kiek jėgos leis, nes dabar kol kas arba robotai arba vyras tvarko🙂 pamatė kad ir voratinkliai kampę karts nuo karto atsiranda ir langai purvini būna😂 sako seniau taip nebuvo, tai taip nes aš susitvarkydavau viską😂😂😂😂
Kai pagalvojų kad jau finišo tiesioji ir baisu darosi ir laukiu jau😂 pastaruoju metu abu su vyru jau sapnuojam kad pagimdžiau aš🙂