2019.02.10 21:00 (prieš 1 m.)
Sveikos! gal kas esat susidure su tokiu dalyku, ar supranta kaip cia bus, man pries savaite israse sykemeldinga 40% (mano darbas 100%). priezasti daktare nesismulkinus irase skaudancia nugara (nors pati minejo bekkeløsning, nes man ne tik nugara skauda+ man galva pasvaigsta, nors nerado kazko kraujyje+ kaip tik tempe buvo37). navo sistemoje as ta sykemeldinga patvirtinau ir nusiunciau darbdaviui. As kadangi niekad sykemeldingu neemus paklausiau darbdavo ar dar kazka reikia man daryt. Darbdavys atsake, kad daryti man nieko nereikia. As kiek maciau sykemeldinge, sveikatos sutrikimo priezasties darbdavys nemato, tik procenta kiek nedarbinga. Skaitineju, kad pats NAVas gali nepativrtinti tokio sykemeldingo nes priezastis (skaudanti nugara) nepakankama buti nedarbingai. Tai man klausimas, ar gali taip buti, kad man niekas nemokes tos sykemeldingo dalies (40%)? Apskritai, kaip gali buti tokia nesamone, kad NAV yra auksciau uz medicina, daktarus ir jie zino, kad skaudanti nugara nestumo metu yra nepakankama priezastis nedirbti, jeigu daktarui atrodo, ka dpsksnkamai svari duoti sykemeldinga... Kitas klausimas, ar sykemeldingas tures itakos foreldrepenger paskaiciavimui pagal tas naujas 2019 taisykles? Gal kas domejosi zino