lydekaite parašė:
Manau tai nekeincia fakto ir noro tureti vaikeli del gimdymo baimes. Yra pagalba. Jau daktarai pripazista tokia baime kaip rimtesne, taciau lengva ranka nenustato …
Aš tai manau, jog labai gerai, kad gydytojai ir visa aplinka dirba su būsima gimdyve dėl jos baimių, nes tikriausiai daugumai galima sutikti pagalbą ir leisti pagimdyti pačioms. Kas ir bebūtų, jeigu kiekvieną, pasakiusi kad bijo, gautų cp, nes bijo tai tikrai absoliuti dauguma. Aš irgi bijau, o gimdysiu šeštą kartą, bet neleidžiu sau apie tai be reikalo galvoti.
Kitas dalykas, jeigu yra baisi baimė, tai pirmiausia reikia pačiai su savimi dirbti, nes tik mes pačios galime nugalėti savo baimes, o ne tikėtis, kad ateis kažkas, padarys už mus viską, kad būtų lengvai ir gerai ir liuks. Viskas prasideda visų pirma mūsų galvose.
Jūsų atveju tai buvo labai didelė baimė dėl skausmingos patirties, tai čia iš viso kitas atvejis, tokią baimę jau sunku ir nugalėti, kai žmogus žinai ko bijai.
O dėl to euforijos jausmo tai 100% ,teisybė, man tai toks magiškas tas jausmas, o jis trunka tiek trumpai...
Asmeniškai aš neturiu jokių didelių baimių, gal šiek tiek aukščio bijau, bet ne mirtinai. Nes aš labai daug dirbu pati su savimi, turiu didžiulę savimotyvaciją ir savikontrolė. Neleidžiu pati sau prisigalvoti bile ko ir paskui bijoti