katyte2 parašė:
Labas mamytes. Gal kuri mamyte leido savo mazylį nuo 1metuku į darzelį ir galetu man padeti atsakyti į man rupimus klausimus? Noriu nuo 1metuku leisti į darzelį, be…
mane irgi domina nes as taip pat planuoju, ir biskeli anksciau..
katyte2 parašė:
Labas mamytes. Gal kuri mamyte leido savo mazylį nuo 1metuku į darzelį ir galetu man padeti atsakyti į man rupimus klausimus? Noriu nuo 1metuku leisti į darzelį, be…
mane irgi domina nes as taip pat planuoju, ir biskeli anksciau..
katyte2 parašė:
Nuo kada ir iki kada dirba darzelis ziurekit savo kommunos psl, laikai toj pacioj kommunoj kiekvieno darzelio gali skirtis nuo 15min iki 1h. Yra baudos uz velavima, bet tikrai nebus taip kaip isivaizduojat, kad veluojat kiekviena diena, per brangu bus 😀
Maistas isvairus, pagal vaika, galit nesti koses uzpilamas ir jie pagamins, galit namie i termosa gaminti, jogurtukai ir pan.
Dyai parašė:
Kokius vėžimėlius perkat, kad tiktų pasivaikščiojimams įvairiais keliais? Nes čia parduotuvėse didelio pasirinkimo nėra 🙈
Stokke trailz,tinka
ir po mišką per šakas ir geru keliu į miestą ir per sniegą
Dyai parašė:
Kokius vėžimėlius perkat, kad tiktų pasivaikščiojimams įvairiais keliais? Nes čia parduotuvėse didelio pasirinkimo nėra 🙈
Turiu emmaljunga nxt90lopsi ir sportini nxt90f dabar naudojam tai super didelis vaikui patogu pilnai gulima padetis🙂.jokiu priekaistu neturiu jam.🙂
Dyai parašė:
Emmaljunga
Dyai parašė:
Baby city elite labai mum erdvus ir patogus vaikui miegoti ir po miškus vazineti. Dar tkf rekomenduociau pasiziureti
kriste1 parašė:
Baby city elite labai mum erdvus ir patogus vaikui miegoti ir po miškus vazineti. Dar tkf rekomenduociau pasiziureti
Kur jų yra?
lilygirl parašė:
Kur jų yra?
https://www.jollyroom.no/search?text=Baby+Jogger+City+Elite&gclid=CjwKCAjwh472BRAGEiwAvHVfGqNfW-3-0qZbpT-vpQSrTIVkD5kDZtrMe2bcoK_01WNYBZaB9wEbjBoCUjoQAvD_BwE
Mes pirkom is barnehus parduotuves. Jie abu barnehuse turetu buti jei gyvai norit pamatyti.
https://prisguiden.no/produkt/tfk-adventure-2-sportsvogn-359848
Man jie patiko del vaiko patogumo kai didesnis. Ypac darzelyje nenori tu mazu vezimu. Pati dirbau tai gaila vaikiyku kai reik suriestiem miegot. Ypac tuose kur atverti ir kojos aukstyn. Nei ant šono vaikas nepasivercia..manau vezima reik pirkt vaikui ne mamai kad lengvas ir patogus butu. Lietuvoj vaikai nemiega vezimuose darzelyje tai ten nereikia. O cia pirkom dideli ir patogu. O maziuka padeveta i bagazine po pardes nusipirkau ir laikau masinoj. Nereik to didelio tampytis. O dydysis i laukus miskus turus ir mieguj.nesam pokaituko viduj miegoje.(neskaitant kai serga)
lilygirl parašė:
Kur jų yra?
Barnahus tikrai yra.
Aš ir apie jį galvoju.