Austėja parašė:
Tai Šiaulių mamytės gauna kraitelį ir 418€ vienkartinę išmoką ? O Radviliškietės, tik 418€ išmoką? 🤔😊
Radviliskis nieko
Austėja parašė:
Tai Šiaulių mamytės gauna kraitelį ir 418€ vienkartinę išmoką ? O Radviliškietės, tik 418€ išmoką? 🤔😊
Radviliskis nieko
mmatrioska parašė:
Radviliskis nieko
Gauna tik tą vienkartinę išmoką kaip ir kituose miestuose. Dabar ji pakilus, kažkas berods apie 463 🤔
Austėja parašė:
Taip, bet ji padidėjus nuo naujų metų 🙃
Kahuna parašė:
Sveikos! Ar reikia turėti su savimi puodelį, įrankius, tualetinį popierių ir pan? Planuojam imti privačią palatą. Ar vežėtes arbatos/kavos? Kiek žinau privačiuose y…
Turejau viska, nieko nereikejo arbata,kava veziaus, virdulys buvo
Svajotoja parašė:
Mamos, katik buvau pas Bogužienę, tai nudžiugino! Nuo pirmadienio bus kaip ir visur, nebereiks tęstų, lankymas kaip įprastai. Vyrai galės išeiti ir pareiti 🙂…
Aš guliu kaip tik ligonineje, tai niekas kolkas nesake kad galima. Siandien uzklaususi buvau ir nebuvo atsakymo tiksliai kaip yra. Ar po gimdymo vyrai gali ligti kiek nori.
Krista05 parašė:
Aš guliu kaip tik ligonineje, tai niekas kolkas nesake kad galima. Siandien uzklaususi buvau ir nebuvo atsakymo tiksliai kaip yra. Ar po gimdymo vyrai gali ligti …
O jūs vežėtes savo įrankius, puodelį ir pan?
Kahuna parašė:
O jūs vežėtes savo įrankius, puodelį ir pan?
Puodelis saukstelis ir viskas. Jei jau ko truks gali atvezt. Duoda viska cia
Krista05 parašė:
Aš guliu kaip tik ligonineje, tai niekas kolkas nesake kad galima. Siandien uzklaususi buvau ir nebuvo atsakymo tiksliai kaip yra. Ar po gimdymo vyrai gali ligti …
Aha jau girdėjau, kad niekas nepasikeitė. Tikiuosi šia savaite gal pasikeis. Kita karta paklausiu nuo kurio pirmadienio 😀