Matumalala parašė:
Na nežinau ar čia labai skubu, kai man vietą pasiūlė po 19 dienos nuo skambučio![]()
![]()
O šiaip siūlau pastebėti internete vis, nes būna dažnai atsiranda naujų laikų, įmeta kokią dieną...arba jau tik gegužės vizitų laukit 🤔
Matumalala parašė:
Na nežinau ar čia labai skubu, kai man vietą pasiūlė po 19 dienos nuo skambučio![]()
![]()
O šiaip siūlau pastebėti internete vis, nes būna dažnai atsiranda naujų laikų, įmeta kokią dieną...arba jau tik gegužės vizitų laukit 🤔
Kahuna parašė:
Taip, taip pas Bogužiene 98eur ekstra konsultacija... Gal turit merginos dar ką nors rekomenduoti? Esmė kad aš einu valdiškai pas Rimšiene bet noriu papildomai dar …
Affidea dar dirba ir Valkerienė, ir labai faina ir maloni ir gera 😌 o ir balandžiui turi vietų, neskubiem vizitam 😁
ReDi. parašė:
Affidea dar dirba ir Valkerienė, ir labai faina ir maloni ir gera 😌 o ir balandžiui turi vietų, neskubiem vizitam 😁
Dėkui, reikės pasidomėti 😊
ReDi. parašė:
O registruojantis pvz rinktis ten daktaro konsultacija ir tiek? Ir jau kabinete būnant pasakyti kad nori papildomai dar ekoskopo?
Kahuna parašė:
O registruojantis pvz rinktis ten daktaro konsultacija ir tiek? Ir jau kabinete būnant pasakyti kad nori papildomai dar ekoskopo?
Internetu berods vienas pasirinkimas-konsultacija. Tai pas daktare kabinete jau aptarsite kokiu tikslu atvykote ir manau ji nuspres ar reikia echo ar ne. Jei jį darys, tuomet išėjus is kabineto registratorė paklaus ką atlikinėjo ir jei reikės papildomai susimokėsit 😌
ReDi. parašė:
Internetu berods vienas pasirinkimas-konsultacija. Tai pas daktare kabinete jau aptarsite kokiu tikslu atvykote ir manau ji nuspres ar reikia echo ar ne. Jei jį dar…
Dėkui! 😊
Kahuna parašė:
Kaip įdomiai, nes registratūroje pasakė 98eur tik konsultacija plius ekoskopas
ReDi.Taip. Yra extra talonai po 98.00 . Tik konsultuoja.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai