Misimi parašė:
Užsiregistravau ir aš pas valkerienė. Tik man dabar gausis, kad pas ją ateisiu jau kai bus beveik 13 savaičių. Tai truputi neramu, nes pas bogužiene buvau 6 savaiči…
eina sau..
Misimi parašė:
Užsiregistravau ir aš pas valkerienė. Tik man dabar gausis, kad pas ją ateisiu jau kai bus beveik 13 savaičių. Tai truputi neramu, nes pas bogužiene buvau 6 savaiči…
eina sau..
Antra diena ramiai gyvent negaliu, tai šiandien vėl per visus skambinėjau, radau laisvos vietos už dviejų dienų privačiai pas Stasiūnaite, tai užsirašiau pas ją, tikiuos, kad ir toliau turės vietos ir galėsiu lankytis. Nes pradėjom skaičiuot, kad pas Valkeriene gavau vietos tada kai man bus lygiai 13 sav, o jei patikslintu dar netyčia, kad yra daugiau. Tai bijau, kad tas 11-13 sav. echo bus jau per vėlu man 🫣🫣🫣 blemba taip sušiko reikalus tas Bogužienės palikimas ant ledo mane...
Misimi parašė:
Antra diena ramiai gyvent negaliu, tai šiandien vėl per visus skambinėjau, radau laisvos vietos už dviejų dienų privačiai pas Stasiūnaite, tai užsirašiau pas ją, ti…
aš irgi einu pas Stasiunaite, ji man buvo minėjus, kad pas ja daug kas iš Boguzienes atėjo viskas bus gerai bandykit ateityje jeigu visada lankysites pas Monika , gal prisirasyti i senojo boksto klinika, tada vizitai nekainuotu, nes jeigu senojo bokšto klinikoje tai ten man rodos nuo 80eur..;/
emmty parašė:
Pritariu, aš irgi einu pas Monika, reikia palaukti bet viskas ok su ja, ne karta buvo kad sakė kad priims į tarpus ir priėmė,niekur nedingdavo.. tik neaišku kaip …
Aš lankiausi pas ją tik mokamai.
Misimi parašė:
Antra diena ramiai gyvent negaliu, tai šiandien vėl per visus skambinėjau, radau laisvos vietos už dviejų dienų privačiai pas Stasiūnaite, tai užsirašiau pas ją, ti…
Misimi parašė:
Labas as irgi ejau pas Boguziene. Bet manes ant ledo nepaliko.. parase zinute jog ji nedarbingume bus visa lapkricio menesi labai atsiprase ir paskambino man is Afidejos klinikos paskyrej kita gydytoja. Nezinau 🤷♀️Vilutiene... nu kazkaip nezinau kaip ji kaip gydytoja, daug nuomoniu kaip ir apie visas manau geru ir blogu... bet ispradžiu skambinaus belenkiek kartu kol pavyko su Boguziene sukontaktuoti... niuansai, pas ja pilna zmoniu tikrai prie kabineto laukdavau po valanda ir daugiau. Bet apziurejimas viskas labai kruopsciai. Vaistu paskyrimas kaip kitos sako aj atranka nereikia to progesterono , nesuprantu as isvis tokiu gydytoju. Maximuma turi spaust kad islaikyti nestuma o ne atranka.. man ji kaip gydytoja patinka, yra niuansu kaip ir dabar jog ji pasieme nedarbinguma , bet tai zmogiska juk. Nezinosi kaip kas nutikti gali ar susirgti ar dar kazkas... ziuresiu kaip bus su Vilutiene .. kas kokiu turit nuomoniu apie gyd Vilutiene....???
Myta parašė:
Labas as irgi ejau pas Boguziene. Bet manes ant ledo nepaliko.. parase zinute jog ji nedarbingume bus visa lapkricio menesi labai atsiprase ir paskambino man is Afi…
Vilutienė gera gydytoja. Teko lankytis. Seniau Bogužienė dirbo Vilutienės klinikoje pati. Mano sesuo lankosi ir mama, abi patenkintos. Gydytoja rami, išsamiai viską supasakoja, atsako į klausimus, tikrai nebijokite jos.
Man pranešė, kad nedirbs iki gruodžio vidurio, tai reiškiasi nežinia išvis kada grįš, jei visiems skirtingai sako. Su progresteronu man dabar buvo tokia įdomesnė situacija pas ją, atejau į vizitą realiai tik dėl jo, nes sakė, kad reiks man vartoti. Apžiūrėjo mane, pasakė, kad išrašys ir paleido. 4 dienas po vizito rašiau vis jai, kad neišrašė, poto galiausiai skambinau, sako atsiprašau tuojau pat einu išrašysiu. Kitą dieną nuo ryto vėl rašau, kad gal ne man rašot, nes nu nėra recepto. Tai galiausiai po 6 dienų man parašė žinutę, kad nueikite į vaistinę ir gražiai praprašykite, kad parduotu be recepto. Tai susimokėjau už vizitą 150€ ir dabar kas 15 dienų, vaikštau per visas vaistines ir "gražiai prašau", kad man kas nors paduotu, nes neturiu recepto, o vartoti būtina.
Spalvotuke parašė:
Vilutienė gera gydytoja. Teko lankytis. Seniau Bogužienė dirbo Vilutienės klinikoje pati. Mano sesuo lankosi ir mama, abi patenkintos. Gydytoja rami, išsamiai viską…
Nu ačiū labai už informacija nuraminote🫶🏻
Misimi parašė:
Man pranešė, kad nedirbs iki gruodžio vidurio, tai reiškiasi nežinia išvis kada grįš, jei visiems skirtingai sako. Su progresteronu man dabar buvo tokia įdomesnė si…
Nu tokiu dalyku su ja yra mane irgi užknisa iki negaliu. Man tai del progesterono irgi butu buve baeriai manau bet va as turiu pazystama teta vaistininke or visada man ji uzsakinedavo tai del to problemu nebuvo..nezinau as ja kaip gydytoja pasitikiu viska suziuri bet tuo paciu nu tiek reikia belstis pas ja kad net nervas ima belenkaip... ne tau vienai manau plius man patinka afidejos technika tikrai auksciausio lygio, del kainu as vapsie patyliu vilniaus kainom dirba kosmonautai.. tai va nezinau ir as kaip bus, man 18-20 sav skanas pas Vilutiene jeigu viskas ok gal pas ja ir pasiliksiu nezinau net. Ten vizitas privaciai tikrai maziau kainuos. Bet man ne tame esme man komunikacijos reikia su gydytoju aisku vizoto metu viskas super tikrai , bet tik durys uzsidaro or paskui gaudyk ka😂😂🫣jeigu kazkas neramu jog visada butu galimybe prisiskambinti pasikonsultuoti visgi plius jeigu eini privaciai moki pinigus ir ziurejimas turetu buti kitoks... o jus pas ka lankysites dabar?
Misimi parašė:
Man pranešė, kad nedirbs iki gruodžio vidurio, tai reiškiasi nežinia išvis kada grįš, jei visiems skirtingai sako. Su progresteronu man dabar buvo tokia įdomesnė si…
Nu čia įdomiai😀 man panašiai buvo, tik ne dėl recepto o dėl siuntimų, sakė išrašys siuntimą pas endokrinologą ir genetiką, tai irgi gal tik po mėnesio sulaukiau tų siuntimų ir tai tik todėl kad skambinau ir rašiau jai, o taip tai būtų tiu tiu.. Ir keisčiausia, kad dievagojosi kad tikrai išrašė, kad čia esveikatos problema, nu kažkodėl kitiems daktarams problemos jokios nebuvo😀