Meškėnė_miške parašė:
Gaudrimas fainas, Gedrimas irgi nieko. Gal reikės į savo sąrašą įtraukti![]()
Retas, lietuviskas vardas na, jums triguba atsakomybe su vardais, dviems ir dar, kad normaliai tarpusavy deretu
Meškėnė_miške parašė:
Retas, lietuviskas vardas na, jums triguba atsakomybe su vardais, dviems ir dar, kad normaliai tarpusavy deretu
dzidzia parašė:
Retas, lietuviskas vardasna, jums triguba atsakomybe su vardais, dviems ir dar, kad normaliai tarpusavy deretu
![]()
Ką tik pasiuliau draugui, sakė ne liekam su šešiais vardais sąraše
Meškėnė_miške parašė:
Ką tik pasiuliau draugui, sakė neliekam su šešiais vardais sąraše
![]()
Dar daug laiko turit svarstymams o iš jūsų sąrašo Šarūnas ir Vytenis man kažkaip
Meškėnė_miške parašė:
as kazkaip del mazojo vardo abejojau. belabai jis man tiko prie broliu. bet db kitaip neisivaizduoju
Meškėnė_miške parašė:
Draugas išbrokavo Joringį ir Raigardą, nors man jie patiko. O Vytautą pati išbrokavau, nes nenoriu senelio garbei vaiko vadinti, kad ir kaip gerai su seneliu sutarė…
Mes pirmagimiui ilgai rinkom, net po gimimo, Armantas buvo sarase, man labiausiai Tauras patiko, bet netiko prie veido nors tu ka likom prie Mantvydo, ir labai tinka ir visdar patinka ? o mazesnysis patapo Arijum, taip kad mes netinka i jokius pogrupius
Sandra-Ga parašė:
Man ir su berniuku vardais katastrofamergaite n jau buvom isrinke
noriu dviskiemenio, nebutinai lietuvisko bet lietuvoj iprasto vardo, bet ne per labiausiai …
Labai grazus man sis vardas nuo vaikystes, buvo mokykloj vyresnis berniukas tokiu vardu
Mes susilaukem savo suneli ir atejo tas jo vardukas..turejom nemazai varduku visokiu,bet nei vienas netiko-Leonas,Markas,Romas,Gregas,Edvardas...vyras pasiule Denas,as pasakiau DEnis..Deni kol kas vadinam visi..visom sekmes paieskuose,ir nepamirskite,kad gimes gali savo atnest varduka
Kaip faina,kad netycia radau sia grupe mergyciu vardus,kaip ir turiu, jei butu mergaite, na bet berniuko- tai kazkokia tragedija
atrodo niekas netinka
dabar lyg pirmoj vietoj Matas(nors lb jau populerus ir as to nenoriu,kad 10 vaiku butu klasej tuo paciu vardu), dar i aki krito - SImas:)Dar galvoje sukasi -Joris, bet jis nelabai dera su pavarde
noriu trumpo vardo, nes pavarde labai ilga:)ir,kad siuolaikiskas butu) tad tikiuosi ideju pasisemti is jusu siam forume
Rastm parašė:
Kaip faina,kad netycia radau sia grupemergyciu vardus,kaip ir turiu, jei butu mergaite, na bet berniuko- tai kazkokia tragedija
atrodo niekas netinka
da…
Matuko vardas labai populiarus, aisku gal ne kiekvienoje aplinkoje?. Bet grazus jis man taip pat?. Man dar vardas Simonas grazus, kol mazas Simuku galima vadinti. Apskritai man graziausi yra tradiciniai, lietuviski vardai