Elzed parašė:
Sveikos, planuojame jau labai senai leliuką apie du metus keletą kartų teko darytis hcg bet jo lygis būdavo iki 0, 60 šiandien nusprendžiau pasidaryti ir štai tyrim…
Reikia stebėti ar auga.kartokit tyrimą po 48val
Elzed parašė:
Sveikos, planuojame jau labai senai leliuką apie du metus keletą kartų teko darytis hcg bet jo lygis būdavo iki 0, 60 šiandien nusprendžiau pasidaryti ir štai tyrim…
laubur parašė:
Gausis tik po 72h pakartoti tyrimą nes savaitgali nedirba tai pirmadienį kartosiu
laubur parašė:
Pakartokit🎈
Aciu, nes man tie intervalai tokie platus ir idomiai surasyti. Bet cia mno nera kazkoks ribinis ?
LauraSam parašė:
Aciu, nes man tie intervalai tokie platus ir idomiai surasyti. Bet cia mno nera kazkoks ribinis ?
Oj ne ten atsakiau 😀
LauraSam parašė:
Viskas gerai 😉
laubur parašė:
Viskas gerai 😉
Aciu 😊
Sveikos,
Gal galėtumėt padėti paskutinių menstruacijų pirmoji diena buvo 07-02, o 07-09 darė pralaidumo tyrimą, po to buvo vaisingos dienos, po kurių menstruacijų nesulaukiau šiandien lankiausi pas ginekologę-nėštumo nemato patarė pasidaryt HCG tyrimą. Tyrimo rezultatai tokie, ar gali būti kad negimdybinis nėštumas, nes turėjo jau matytis?
indresl parašė:
Sveikos,
Gal galėtumėt padėti paskutinių menstruacijų pirmoji diena buvo 07-02, o 07-09 …
Ar nieko neskauda?prie tokio hcg jau turėjo matyt. Bandykit pas kitą ginekologe nueit,gal jos aparatūra geresnė bus ir matys. Nes jei ne vietoje tai vistiek jau matys bet kokiu atveju. Man buvo 1500 ir matė kad ne vietoje