Ritutia parašė:
Nu o man panašu, kad be reikalo merginą gąsdinate persileidimais ir pan.
Neveltui sukurtos normos, nėštumas yra, nesvarbu ar 0,1 ar 0,53 pakilę. Bet nėštumas yra.
Ritutia parašė:
Neveltui sukurtos normos, nėštumas yra, nesvarbu ar 0,1 ar 0,53 pakilę. Bet nėštumas yra.
Ritutia parašė:
Tai kam tada mergina daresi hcg tyrima?
Komedija
Normos ir yra normos. Virs normos nestumo pradzia, zemiau normos nestumo nera. Taskas. Jokiu isvedziojimu ar tai po kablelio ar ne.
Lycka parašė:
Tai pasižiūrėk dar kartą į normas nurodytas jos labės, nėštumas rašo yra kai hcg 24-28 ciklo dieną nuo 16 hcg ;) aišku žinome, kad būna užkimba ir pagauname ant augimo, bet ne 5 dienas vėluojant, po saugių santykių
Ritutia parašė:
Tai pasižiūrėk dar kartą į normas nurodytas jos labės, nėštumas rašo yra kai hcg 24-28 ciklo dieną nuo 16 hcg ;) aišku žinome, kad būna užkimba ir pagauname ant aug…
Esmė yra normose, jos nėra šiaip sau sukurtos. Nėštumas šiuo atvėju yra, nėra rašoma ar tai tik kibimas ar jau baigia išsivalyti, bet hcg yra nes nėštumas yra. O dėl saugaus sekso. Hmmm neužsiimkit jei nenorit pastoti, net sterilizacija nėra 100%. Dėja visad yra galimybė pastoti. Plius hcg pasidarė ne šiaip sau.
Ritutia parašė:
visiškai pritariu, tai gali būti elementari laboratorijos paklaida.
Pasikartosiu, tam ir yra normos. Žinau atvejį kai ir po ivf buvo vos virš normos- biocheminis nėštumas. Ir pati tokį turėjau, virš normos buvo vos vos, berods 2.5,kai norma <2. Ir laboratorantė bandė sakyti, kad pati nėštumo pradžia,bet pradėjau kraujuoti. Irgi biocheminis. Jie įvyksta labai dažnai, o hcg be priežasties aukščiau normos nekyla.
Rasyte12 parašė:
Sveikos. Reikia nuomonės. Penktadienį hcg buvo 2538 o šiandien 5576. Internete žiūrėjau, kad nuo 1200 iki 6000 dvigubeja kas 72-96 valandas. Man kažkodėl neramu pa…
Puikiai! Kad jau tokius didelius skaičius galima per echoskopiją sekti
TylusLaukimas parašė:
Puikiai! Kad jau tokius didelius skaičius galima per echoskopiją sekti![]()
Tik va bedele. Šiandiena tepliot pradėjau. Prg žemas. 57 tik. Geriu utrogestana po 100mg vakare ir ryte. Per pietus 100mg gepretrix. Patikrino vaginaliniu būdu šiandien.viskas tvarkoje. Kaklelis uždaras. Tik lovos režimas. Tada dar hcg atsakymu nežinojau. Bet tikrai buvau nusiteikusi blogiausiam. Kad nebeauga
Ritutia parašė:
Tai pasižiūrėk dar kartą į normas nurodytas jos labės, nėštumas rašo yra kai hcg 24-28 ciklo dieną nuo 16 hcg ;) aišku žinome, kad būna užkimba ir pagauname ant aug…
Todel skaiciai ir krenta, uzkibo, truputi augo, nustojo vystytis, skaiciai krenta. Kraujuoti pradedi geroookai veliau. Mano pacios atveju hcg augo augo, paskui krito, paskutini tyrima dariausi buvo 6hcg, kraujuoti po to tyrimo pradejau tik dar po 4 dienu.
Cia faktas kad kibo, neuzkibo, prasides mmm ir taskas.