B.I.T.Ė. parašė:
Tai kas?
Man pvz gydytojas rekomendavo pradžioje kas 2d. HCG darytis nes itarinejo nesivystanti. Dabar viskas puiku. Ir man ramu buvo nes žinojau kad auga hcg kaip turėtų, su žemiau normos prg.
B.I.T.Ė. parašė:
Tai kas?
Man pvz gydytojas rekomendavo pradžioje kas 2d. HCG darytis nes itarinejo nesivystanti. Dabar viskas puiku. Ir man ramu buvo nes žinojau kad auga hcg kaip turėtų, su žemiau normos prg.
SvajojantiIeva parašė:
Man pvz gydytojas rekomendavo pradžioje kas 2d. HCG darytis nes itarinejo nesivystanti. Dabar viskas puiku. Ir man ramu buvo nes žinojau kad auga hcg kaip turėtų, s…
Mano hcg augo puikiai, o buvo nesivystantis. Todėl ir parašiau, jog žymiai svarbiau yra prg, ypač jei kraujuoja 🙂
B.I.T.Ė. parašė:
Mano hcg augo puikiai, o buvo nesivystantis. Todėl ir parašiau, jog žymiai svarbiau yra prg, ypač jei kraujuoja 🙂
Vėl gi kiekvienos situacija kitokia. Aš iki 12 sav pabuvau su prg iki 20nml. Ir kai Hcg buvo virs 1000 jau tikriausi echo. Hcg nebetirkinau
SvajojantiIeva parašė:
Vėl gi kiekvienos situacija kitokia. Aš iki 12 sav pabuvau su prg iki 20nml. Ir kai Hcg buvo virs 1000 jau tikriausi echo. Hcg nebetirkinau
Na jus esate visiskas fenomenas,zinokit....
Irstul parašė:
Na jus esate visiskas fenomenas,zinokit....![]()
Man nepadėjo nei crinonas nei leidžiamas prg 🙂 žinau, kad be manęs yra ir dar viena mergina, kuri su mažu prg pagimdė sveika vaiką, aš šiandien 100% rami dėl savo vaikelio rami nes prisca tyrimas puikus 🤗🤗🤗
SvajojantiIeva parašė:
Man nepadėjo nei crinonas nei leidžiamas prg 🙂 žinau, kad be manęs yra ir dar viena mergina, kuri su mažu prg pagimdė sveika vaiką, aš šiandien 100% rami dėl savo v…
Svarbiausia dabar jau viskas gerai
Egle.K parašė:
Mano akimis hcg geras, tokie rodykliai nebėra sekami, prg geras, tas svarbiau, dabar tik echo sekti. Viskas su jumis gerai.
Egle.K parašė:
Kiek žinau kraujavo te, tai keliaukite echo tikrintis, nes gali būti kitų priežasčių, bet hcg puikiai telpa į 5 savaites
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai