2019.03.12 23:29 (prieš 1 m.)
seseris parašė:
O pradėjo mažėt savaime nuo metų? Mano didžioji dabar apie 3cm ilgis o į viršų pakilus apie kelis mm. Ir iki kurio laiko augo kada labiausiai? Įdomu
Anksčiau nei nuo metų, gal nuo kokių 7-8 mėn. Ir taip staigiai - jinai ne taip kad pradėjo trauktis, buvo tokia pat iškilusi, bet atsirado tarpiukai, baltos linijos per visą plotą, tada jos platėjo, o hemangioma kažkaip vis nyko. Ir kažkur per porą metų nunyko visai. Aišku, aš kai žinau, tai dar matau ją, dabar visas plotas toks baltesnis nei kitur oda, ir dar kelios kraujagyslės plauko storio yra, bet jei žmogus nežino, kad jinai ten buvo, niekaip nepastebės ir nesupras.
Tiesa, o augo jinai iki pat tada kai pradėjo mažėt. Kažkaip buvau susitaikius, kad nieko čia baisaus, praeis, tai net to pačio momento kai pradėjo nykt, neužfiksavau. Nes augo augo ir staiga balti tarpukai atsirado, ir iškart mažėt pradėjo. Čia ta didžioji hemangioma. Buvo dar viena ant pikvo mažesnė, tai tos net nelabai sekiau, nes degtuko galvutės dydžio buvo. Visiškai išnykus, net aš nematau kur jinai buvo.