vilale parašė:
Mums tai labai padėjo Pošiūno klinikoje, išrašė tepaliuką ir per mėnesį tepant ryte ir vakare nunyko, dar po mėnesio visai nesimatė, tai sakė dar patepti mėnesį ir …
Kurioje kūno vietoje jums buvo?
vilale parašė:
Mums tai labai padėjo Pošiūno klinikoje, išrašė tepaliuką ir per mėnesį tepant ryte ir vakare nunyko, dar po mėnesio visai nesimatė, tai sakė dar patepti mėnesį ir …
Sofija 2 parašė:
Berniukui ant kapšelio. Gydytojos klausiau, sakė tik į Vilnių, arba į Santaros klinikas, gyd. Survila, arba Pošiūno klinika. Bet aš Santarų klinikose nesugebėjau užsiregistruoti 🤷♀️
vilale parašė:
Berniukui ant kapšelio. Gydytojos klausiau, sakė tik į Vilnių, arba į Santaros klinikas, gyd. Survila, arba Pošiūno klinika. Bet aš Santarų klinikose nesugebėjau už…
Turbūt turėjot omeny Strumilą ir Pošiūną, nes pas juos visi veža
Sofija, o jūs labai toli gyvenat nuo Vilniaus? mes iš Kauno važinėjam pas Pošiūną kas 3-4sav. jau nuo birželio. Tikrai patariu bent pirmą kartą nuvažiuoti pas jį arba Strumilą (tik nežinau, ar jis kur nors dirba dar be Santarų). Jau geriau pasitikrinti ir greičiau, mano mergytei per tris savaites nuo visiško taškiuko užaugo iki tuo metu pagal galvytės dydį milžiniškos H tiek klinikose, tiek šeimos gydytoja sakė: taigi išnyks pati, ko pergyvenat. Gerai, kad nuvežiau neklausiusi, nežinau, kokį plotą galvytės dabar ji užimtų... 😢 o jau dabar kokie daktarai pamato H, iškart klausia ar pas Pošiūną važinėjam
net chirurgė klinikų to klausė!
dumazu parašė:
Turbūt turėjot omeny Strumilą ir Pošiūną, nes pas juos visi veža![]()
Sofija, o jūs labai toli gyvenat nuo Vilniaus? mes iš Kauno važinėjam pas Pošiūną …
Taip 🙈 Strumilą, man tos pavardės abi 😁 Aš jums pritariu. Visas mamytes raginu vežti ir parodyti, nes sako kitos gyd, kad viskas bus OK, o jei nebūna, tada gydymas kitas jau. Man su pirmu vaiku buvo viskas OK, jam ant nugaros ir 1 kv cm dydžio, jau nyksta. Bet ten tokia nesimatanti vieta.
dumazu parašė:
Turbūt turėjot omeny Strumilą ir Pošiūną, nes pas juos visi veža![]()
Sofija, o jūs labai toli gyvenat nuo Vilniaus? mes iš Kauno važinėjam pas Pošiūną …
Mums iki Vilniaus 4val kelio 🙈
Marco parašė:
Sveikos. Gal lanketes Posiuno klinikoje pas gydytoja Milda Kaupiene ir turite atsiliepimu?
Mes vieną kartą buvom, kai Pošiūno nebuvo, pas Mildą. Nežinau.. maloni mergina, bet ji sakė atsinešti kardiologo leidimą skirti vaistus H gydyti. Kitą kartą jau ėjom pas Pošiūną ir jis pasakė, kad tikrai su tokia širdelės yda vaistų neskirs. Tai kaip tik turim pas jį važiuoti lapkričio pradžioj, bet iš jūsų klausimo suprantu, kad jo ir vėl nėra? klausiau aš jo, ar jis bus po mėn, sako nežinau, kokia pasauly situacija bus, apžiūrės, jei ką, Milda. Sakau ar tikrai vienodai apžiūrės?, sako žinoma. Sakau bet vaistus tai ji norėjo skirti.. Sako baikit, tikrai netikiu, kad būtų skyrusi 🙈
Aš asmeniškai pasiskanbinsiu į kliniką ir jei nebus Pošiūno tai dabar ir nevažiuosiu, lauksiu jo. Pas bet ką papulti ir Kaune galiu, važinėjam į Vilnių tik dėl jo..
Marco parašė:
Sveikos. Gal lanketes Posiuno klinikoje pas gydytoja Milda Kaupiene ir turite atsiliepimu?
Mes lankomes pas Strumila santarose,rugsėjo pabaigoje turėjome pirmą vizitą,kasdien vis jungdavausi prie sistemos ir kartą užmačiau vieną laisvą laiką, turbūt kažkas atšaukė savo vizitą