Saulute123456 parašė:
As savaite po operacijos. Taip, po kiekvieno tustinimo man yra kraujo ir visa diena patepliojimu.
O po savaites jau kazkiek normaliau galima gyvent su skausmais?jauciu tas kraujas bus kol ten viskas iki galo sugis🤔
Saulute123456 parašė:
As savaite po operacijos. Taip, po kiekvieno tustinimo man yra kraujo ir visa diena patepliojimu.
O po savaites jau kazkiek normaliau galima gyvent su skausmais?jauciu tas kraujas bus kol ten viskas iki galo sugis🤔
Ingri2 parašė:
Taip, kraujavimai po tustinimosi ir tepliojimai tikrai bus 3-4 sav. Ryte, vakare geriu nuo skausmo vaistu.
Saulute123456 parašė:
Taip, kraujavimai po tustinimosi ir tepliojimai tikrai bus 3-4 sav. Ryte, vakare geriu nuo skausmo vaistu.
Na įdomu kaip man bus,aisku esu nusiteikusi labai dideliam skausmui,bet tikiuosi,po kokios savaites bus geriau🤞
Saulute123456 parašė:
Bet jūs po lazerinės operacijos? Jums turbūt ir lengvesnis gyjimas yra.
Pasidalinsiu savo patirtimi po operacijos. Po operacijos jau daugiau kaip dvi savaitės. Galiu pasidžiaugti, kad wc nebekelia tiek baimės. Ilgiau pastovėjus ar pavaikščiojus atsiranda stiprus spaudimas ir reikia vėl grįžti į lovą, vargina stiprus niežulys. Nevartoju mucofalk, nuo jo sunku buvo pasituštinti, buvau perėjus ant forlax, bet labai pūtė pilvą. Todėl atsisakiau abiejų. Stengiuosi gerti daug vandens ir žiūrėti mitybą. Taip pat vartoju detralex, vit. C ir cinką (skatina žaizdų gijimą), kuo dažniau stengiuosi daryti oro vonias. Kadangi išorinės žaizdos jau apgijusios pradėjau tepti CICASILVER tepalą.
Dar nesėdžiu - nekomfortiška ir nemalonu.
Kankinuosi su kalio permanganato vonelėmis, darau jas po kiekvieno pasituštinimo (2kartai dienoje), darau silpnas, bet vis tiek dirgina mot. Lyt. Organus. Bijau, kad neprasidėtų dar ir ten bėdos.
Labai prašau pasidalinti, ką jums sako gydytojas, kiek jas reikia daryti? Mano gydytoja nepaminėjo.
Mrssummer parašė:
Pasidalinsiu savo patirtimi po operacijos. Po operacijos jau daugiau kaip dvi savaitės. Galiu pasidžiaugti, kad wc nebekelia tiek baimės. Ilgiau pastovėjus ar pavai…
Man vakar hemaroju operavo,siandien jau namie tai jokiu permanganato voneliu neisrase,o tik po kiekvieno tustinimosi apsiplauti drugnu vandeniu,pas mane viena palikta atvira zaizda ir dvi susiutos isoreja
Ingri2 parašė:
Man vakar hemaroju operavo,siandien jau namie tai jokiu permanganato voneliu neisrase,o tik po kiekvieno tustinimosi apsiplauti drugnu vandeniu,pas mane viena palik…
Jums siuvo išorę? O koks laipsnis buvo? Kaip jaučiatės?