Jelena1983 parašė:
Man treciad bus 3 sav. Šiandien išėjau į darbą. Darbas sėdimas prie komp. Kraujai buvo pradžioje, dbr viskas ok. 10 dienų gėriau detralex po 3 tab. 2 kart į dieną, …
Na gal tada taip kazka ten patempiau,gal perdaug pastenejau,nes man po operacijos savaite labai nedaug patepliojo, ir viskas iki šiandien vakaro,ryte tustinausi viskas buvo gerai,bet kaip sakot matyt kai man ten siuta gal delto,viena karta pasirode kraujo pora ir vel visiskai nieko,galvojau jeigu kelis kart kartosis reikes pas ta pati chirurgą kreiptis,bet man atrodo siulus gal patempiau,paplese ta zaizdele,o Jums nera ten tokio jausmo kad tustinantis lyg ten raumuo stumimo butu kaip aptirpes,nes pries operacija ta stumima gerai jausdavau🤔pas mane yra kai ten pradėjo viskas trauktis matyt i isore irgi pasirodė du mažiukai mazgeliai is pradžių labai skaudejo,beet po keliu dienų praejo,tai chirurgas sake po operacijos taip būna kai ten kur viskas patine,sake su laiku tenjiee susitrauks,tai manau kad ir jums taip pat bus,mam rytoj bus 3 sav.tai reiks pastebet kaip ten su kraujo pasirodymų,nes jeigu daug kraujo butu ir skaudėti,tai vaziuociau i primamaji