2024.11.14 18:47 (prieš 3 sav.)
Sveiki dar kartą noriu pasidalinti mintimis po hemorojaus šalinimo operacijos, kuris buvo Spalio gale praėjo trys savaitės ir reikalai pagerėjo. Operacijos būdas buvo su lazeriu, pašalinti du vidiniai, ir išoriniai mazgai. Pirmą savaitę ir antra pasitaikė kraujavimas su gleivėmis - tai normalu ir turėtų būti ( chirurgas tą patvirtino) 1 Savaitę po operacijos jautėsi diskomfortas, skausmo nebuvo daug, bet čia gal kai kam. Labiausiai neramino gleivės ir pakraujavimas. Kol viskas susitvarkys gleivių tikrai bus. Aišku kaip vienas protingas žmogus pasakė reikia viskam laiko ir tai pasitvirtina. Pirmoji ir antra savaitė negėriau Detralex nusipirkau kitokį dalyką Velios jis kaip detralex 4dx3 tabletes ir ką žiūriu žymiai geriau padėjo, ir aišku du kartais per dieną naudojau Proto glycelin žvakutes kokia gerą savaitę gal net ilgiau. Buvo šiltos vonelės, bet jeigu turi infraraudonų spindulių lempą tai geras variantas pašildyti užpakalį ir be to greičiau padeda gydyti žaisdas, bet mano chirurgui tai šypseną sukeliantis variantas, bet žmonės, kurie naudoja tokias lempas žymiai greičiau viskas gyja. Bet vienas dalykas kol kas yra išlikęs, tai pilnai nepasituštinimas, ką tai reiškia, kad išangėje yra išmatų kiek skaičiau taip gali būti, kad smegeninė ir užpakalis kartu nedirba. Tikiuosi, kad šitas dalykas ir praeis po kurio laiko irgi. Šiandien normaliai pasituštinau nė gleivių, nė kraujo nieko nebeliko. Grynas malonumas dabar, ar verta hemorojų gydyti su lazeriu tikrai Taip! Kas apie mityba, visą gyvenimą valgiau avizines kruopas, ryžius ir kitus dalykas, ir spėčiau kad nuo jų pasidarė tas hemorojus dar studijų laikais. Tikrai nebuvo taip, kad dirbau sėdimą darbą visada ar tai kad svorius didelius kilnojau. Sportavau buvau aktyvus žmogus dabar skiriu laiko daugiau dubens pratimus, skaidulų mano mityboje netrūko kai buvau studentas, kai dirbau jų buvo.. Žarnynui iš tiesų ne viskas tinkama ir ne visko mums reikia.