2024.04.22 20:49 (prieš 6 mėn.)
N.E.R. parašė:
Vasarą norėčiau kažkaip prieit prie IVF, tai 6 mėn. man prabanga...juolab, kad su 1 IVF ir 3 FET užtrukom beveik 2 metus...aišku, buvo 2 nėštumai, bet tas laukimas …
Aš pirmus normalius ivf (ne LT ) turėjau 36 m pabaigoje ir 37 m pradžioje :), tai 30 metu dar tikrai ne neviltis :). Svarbu rasti, kas padetu. O kol tyrimus pasidarysit, kol ka prabega tas laikas. Bent 3 men pavartot minimum. Del to ir parasiau, kad nelauktumet, kol kazkas pajudes su ivf, jau dabar pradekit gerti, nes jei pradesit menesi iki ivf nebus jokio efekto...
Aisku, gali buti sutapimas, bet mums net genetinskai daugiau sveiku embrioniuku buvo po 6 men vartojimo, palygint nei 3 men. Bet aisku ir amzius mano jau jautresnis buvo nei jusu, pas jus tos mitochondrojos gal ir taip puikiai veikia :).
Ir vyrui Ubiquinol, antioksidantu. Papildai bene vienintelis dalykas (aisku nesiaitant mest rukyt ir tt) kaip pagerinti savo lasteliu kokybe. Garantijos aisku nera, bet reikia pasinaudoti tuo, gal nors koek pades...
Jusu vietoj per daug neskubeciau, o geriau kokybiskai viska issitircuau, paieskociau kabliuku (aisku galima ta daryti ir pries FET uzsaldzius embrioniukus), nes laiko tikrai dar turit daug.
Ir gal keisti klinika butu nebloga mintis.
Sekmes 🌸