Ačiū Jums labai visoms už pagalbą❤️🙏, esu labai dėkinga, kad gavau tiek daug komentarų kaip ir kur galiu gauti taip reikalingų vaistukų ir atsiliepė tiek daug merginų, kurios paieškos, turi namuose nebereikalingų arba gali pasidalinti savo vaistais, jus esat nerealios! 😍 Vaistus gavau.
Papasakosiu Jums išmoktą moralą šioje situacijoje: turėjau išrašytų vaistų, receptą, deklaraciją, gydytoja pagal tyrimų atsakymus paskyrė dozę, vartojau, tada reikia nuolatos daryti TTH tyrimus, kad žiūrėti ar didinti, mažinti, palikti tokią pačią dozę ar visai nutraukti, pasitikrinau, reikia tęsti vaistus, vaistai jau į pabaigą, skambinu gydytojai užsiregistruoti vizitui, konsultacijai, recepto išrašymui, sako visą ateinančią savaitę gyd nedirbs, o jinai viena dirba, niekas jos nepavaduoja galvoju kaip nelaiku, negerai, pasibaigs vaistai, kur man jų dabar gauti ir pradėjau: siunčiuosi iš merginos - apgavo, siunta neatėjo, tada pas kaimynę privačią gydytoją paprašiau recepto, netinka, nes reikia dar ir deklaracijos, tada klausiau merginų visuose forumuose gal kas turi, bandžiau be deklaracijos įsigyti, bandžiau važiuoti imti iš merginos netgi kitą, panašų vaistą ir dar daug visokių variantų išmėginau, o pasirodo galima buvo sumažinti dozę ne kiekvieną dieną gerti, o kas antrą, taip pataupyti, per tą laiką sulaukti gydytojos ir kadangi eilės pas ją 2sav, o vaistų jau nėra, tai netgi nesiregistruoti vizitui, o parašyti į el paštą gydytojai, kad pasibaigė receptas, pasibaigė vaistai, ar galite, prašau, išrašyti naują jiems receptą, užvažiuočiau šiandien pas Jus, kuriuo laiku būsite? Ir viskas, jokių ieškojimų, jokių eilių, brangių vizitų ir problemų. O aš galvojau kaip čia eisiu be eilės, be konsultacijos, nemokamai, prašysiu, kokia nesąmonė ir pan ir t.t., tai moralas, kad mes patys prisigalvojame sau problemų, vėliau jose kapstomės, kai buvo galima viską išspręsti lengvai ir greitai... 😌🙏