Coliuke555 parašė:
O kiek laiko ji rektu naudoti? Ieskau baltarusijoje.
Dažniausiai skyria iki 12 savaitės po 2 ampules kas 2 dienas. Kai kuriais atvejais tenka leistis ilgiau, aš leidausi iki pat gimdymo.
Coliuke555 parašė:
Dažniausiai skyria iki 12 savaitės po 2 ampules kas 2 dienas. Kai kuriais atvejais tenka leistis ilgiau, aš leidausi iki pat gimdymo.
Iherbe aš visad siunčiu tik per paštą, tai ir esu ne kartą čiut čiut viršijus 22e (prekių kaina, siuntimo tikrai neskaičiuoja), tai praslydau Mano tik centrinsi miesto paštas, tai siuntinių daug, ir paštininkės kartais sugalvoja patingėti ir lapelio nenešti, nuėjus aišku neįmanoma surast - siuntos numerio nėra. Tai pasivažinėja siuntos į LT ir tada atgal į USA
jei laikotarpis, kai siuntinių mažiau, tai gaunu
Imunoglobulinas tas, tik kažin kaip pavyks ir Baltarusijoj nusipirkti... Dažniausiai skiria iki 1 trimestro galo, po 2 ampoles kas 2 dienas. Bet žinau kas vartojo ir po 1 ampolę. Kiek kokiu atveju užteks, tai sunku pasakyt...
Coliuke555 parašė:
K minėjo, kad svarbiausia iki 12-14 sav., paskui jau pagal galimybes.
Chloe8 parašė:
Iherbe aš visad siunčiu tik per paštą, tai ir esu ne kartą čiut čiut viršijus 22e (prekių kaina, siuntimo tikrai neskaičiuoja), tai praslydauMano tik centrinsi …
O jis legalus baltarusijoj, rudijoj, ukrainoj? Nesinori pakisti zmoniu, kad baudos kokios negautu uz gabenima 😏 ir turbut receptinis?
Coliuke555 parašė:
O jis legalus baltarusijoj, rudijoj, ukrainoj? Nesinori pakisti zmoniu, kad baudos kokios negautu uz gabenima 😏 ir turbut receptinis?
Papasakosiu aš, nes kaip tik susidūriau rudenį su jo pirkimu. Rusijoje jis legalus, būdavo ir vaistinėse, bet reikalingas receptas, recepta K drasiai išrašo, bet receptas turi būti tik tam žmogui, kas praveš pro siena, plius negalima viršyti leistinos normos pagal LT įstatymus, berods karta per mėnesį 10 pakuočiu. Taip pat visa laika jis turi būti laikomas šaltai. Jei bandyti per kurjerius vežti, tai žinomiausios kompanijos neveža, nes traktuoja kaip biologinį vaista, nors iš Peterburgo į Maskva Venipak kuo puikiausiai pervežė. Dabar Rusijoje yra man nupirktos 5 dėžutės, ir pažįstama rado kompanija kas apsiima pervežti, kol kas dar visu niaunsu nežinau.
Na ir žinoma visada galima vežti nelegaliai.
Coliuke555 parašė:
ViGin viską puikiai atsakė, aš ir tik tiek težinau dėl receptų ir pakuočių skaičiaus. Ir vienu metu toj pačioj vaistinėj nenoriai parduoda didesnį kiekį, dažniausiai nori 1-2 dėžutes. Imunoglubulino Rusijoj dabar gauti dar sunkiau dėl covid (naudoja gydymui).
Nykštukė parašė:
Lenku forume raso, jei turi Kir aa, tai pas juos skyria vaistus "accofil". Gyd Malinowski Lodzeje juos skyria ir merginos lengvai pastoja.
Visi tik su juuo ir tedirba. Ir ispanai, ir F. Tik leidžia į pačią gimdą dar iki sprogduko, o paskui iki įsodinimo į pilvą. Lt tai abejoju ar koks Nw tą darytų. O ir prieš tai reikia kir pasidaryt.
Nykštukė parašė:
Lenku forume raso, jei turi Kir aa, tai pas juos skyria vaistus "accofil". Gyd Malinowski Lodzeje juos skyria ir merginos lengvai pastoja.
Tiek man, tiek dar vienai moteriai šie vaistai nepadėjo, man net kibimo nebuvo, o leido net du ciklus iki FET. Per viena nuo jų per anksti ovuliacija savaime įvyko, per antrą ciklą jau viską sužiūrėjo. F jų nebenaudoja ir nebenaudos, jos žodžiai man išsakyti.
Tie vaistai yra Filgrastim'as. Lenkai juos šeip gana dažnai mėgsta mažom dozėm skirti po FET į pilvą leistis dėl gimdos purumo ir neretai taiko protokoluose.
Tačiau ne man vienai šis vaistas visiškai nepadėjo.
Gal jis veiksmingas turit KIR aa gimdą, bet ne praleliai vyro HLA C2/C2.