Salisali parašė:
Kaip jūsų kraujas??
O kai naudojai progesterona ar jauteisi labai pavargusi? Mano tokia prasta savijauta paskutiniu metu, negi gali buti nuo progesterono. Vakarais vos kojas patempiu...
Salisali parašė:
Kaip jūsų kraujas??
O kai naudojai progesterona ar jauteisi labai pavargusi? Mano tokia prasta savijauta paskutiniu metu, negi gali buti nuo progesterono. Vakarais vos kojas patempiu...
Andiuke parašė:
O kai naudojai progesterona ar jauteisi labai pavargusi? Mano tokia prasta savijauta paskutiniu metu, negi gali buti nuo progesterono. Vakarais vos kojas patempiu..…
Labuka, bent jau aš tai energijos turiu, vakarais miegas neima, tik kad man kartais maudena tai pilvo apačią, tai sonus
Mildda2022 parašė:
Labuka, bent jau aš tai energijos turiu, vakarais miegas neima, tik kad man kartais maudena tai pilvo apačią, tai sonus
Progesterono naudoju 2zvakutes į parą, po 200mg
Mildda2022 parašė:
Hm gal kabinasi žirniukas. To labai linkiu ☺️ aš jau rytoj zinosit kraujo atsakymą, norisi greičiau aiškumo kas kaip. Nors nuojauta nekokia ☺️
Andiuke parašė:
Hm gal kabinasi žirniukas. To labai linkiu ☺️ aš jau rytoj zinosit kraujo atsakymą, norisi greičiau aiškumo kas kaip. Nors nuojauta nekokia ☺️
Ir aš tau labai linkiu, kad tyrimai būtų teigiami❤️❤️
Mildda2022 parašė:
Ir aš tau labai linkiu, kad tyrimai būtų teigiami❤️❤️
♥️♥️♥️
Andiuke parašė:
O kai naudojai progesterona ar jauteisi labai pavargusi? Mano tokia prasta savijauta paskutiniu metu, negi gali buti nuo progesterono. Vakarais vos kojas patempiu..…
Aš po 2 žvakutes nakčiai dejausi, tai dienos metu nieko nejutau🙈
Andiuke parašė:
Kaip fainai, sveikinimai ir sveikatos didžiausios! Ačiū, kad pasidalinote savo istorija☺️ O kur darėte abu IUI? Ar NT rodė teigiamą ar visgi iš kraujo tyrimo sužino…
darėmes Klaipėdoje NW pas Dargiene, po pirmos procedūros žaidžiau su nt kurie nieko nerodė, o kraujas parodė, po antrosios net nebežaidžiau su nt ir kadangi jaučiau, kad nepavyko tai ir kraują dėl"protokolo" pasidariau😊 tad tikrai nerekomenduoju žaisti ir gadintis nervų su tais nt, nes tiksliausia yra kraujas❤️
UgNė J. parašė:
Ir as po iui proceduros liko kelios dienos iki kada reikia nt pasidaryti. Bet nieko nejauciu. Jokiu pajociu. Speju pirmasis nepavyko.
Nezaiskit geriau su testais, o tik kraujas... Testai tik nervų gadinimas😬😬