Molinisarkliukas parašė:
Noriu ikvepti vilties - vakar buvau pas ginekologe, 7+5 dienos, sirdele plaka, spurda spirgiukas gimdoj. Pavyko po pirmo IUI nors turejau 0 vilties, del tos 10% sta…
Nuosirdziausi sveikinimai!!! ❤️
Molinisarkliukas parašė:
Noriu ikvepti vilties - vakar buvau pas ginekologe, 7+5 dienos, sirdele plaka, spurda spirgiukas gimdoj. Pavyko po pirmo IUI nors turejau 0 vilties, del tos 10% sta…
Nuosirdziausi sveikinimai!!! ❤️
Viktorija93 parašė:
Oj tiek daug rasyti bet bandysiu trumpai. Su vyru virs 3 metu nesigauna sulaukt stebuklelio , n kartu daryti tyrimai ( visada viskas ok ) ir daugiau nieko ne tikrin…
Kaip jūs laikotės?
Viktorija10001 parašė:
Kaip jūs laikotės?
Viskas gerai . Tik labai skauda krutine ir nuo penktadienio . Rytoj savaite po iui , tai dar laukt ir laukt testo dienos.. taip letai dienos eina 🤨
o kaip jus laikotes ?Viktorija10001 parašė:
Kaip jūs laikotės?
Viktorija10001 parašė:
Laikausi neblogai. Ruošiamės 2 IUI🤞🏼
Sekmes Jums!🤞🏻
Sveikos!
Na ir aš jau 2IUI kelyje. Dėl Covid kad persirgom abu yra rizikos iš vyro puses, kad nepavyks, bet bandysim.
O šiaip visi virusai ir uždegimai gydytoja sakė, kad labai kenkia implantacijai, tai merginos saugokitės. Aš pati jau kitą savaitę viešumon kur susibūrimai tik su kauke eisiu.
Kažkoks sunkus kelias, jau pradedu taikytis su mintim apie IVF 😭
Sveikos mergaitės, atėjau pasisveikinti Bandom jau beveik 2 metus, paskutiniu metu turėjom 4 nesekmingas stimuliacijas ( nebuvo jokio kibimo ). Tuomet padarėm 3 mėnesiu pertrauka ir sugrįžtam su IUI Man pks ir hipotirozė, o vyrui oligospermija. Šiandien 1cd. Pirmas mūsų IUI bandymas bus, jeigu viskas klostysis gerai. Labai daug vilčių nededu, bet reik tikėti Kalėdų stebuklais To linkiu, kiekvienai iš mūsų Striprių mums.....
Billie1 parašė:
Sveikos mergaitės, atėjau pasisveikinti Bandom jau beveik 2 metus, paskutiniu metu turėjom 4 nesekmingas stimuliacijas ( nebuvo jokio kibimo ). Tuomet padarė…
Sveika!
Labai tikimės, kad per Kalėdas jau džiaugsimės geromis naujienomis🌸
Lauksime žinių kaip klostysis jūsų ciklas!