Gryy parašė:
Sveikos,
Jungiuosi ir as i jusu kompanija. Siandien pirma ciklo diena, ryt su gydytoja apta…
Sveiki , Blogas tik judrumas ?
Gryy parašė:
Sveikos,
Jungiuosi ir as i jusu kompanija. Siandien pirma ciklo diena, ryt su gydytoja apta…
MineMi1 parašė:
Gryy parašė:
Laba,taip. Darytos trys spermogramos, pirma karta AB judrumas buvo apie 20 proc, a…
Ir pas mus buvo panaši situacija. IUI metu buvo labai pagerti rodikliai, aš dar turėjau įtarimą dėl savo kb, kurių atrodo aš niekada ir neturėdavau, galvoju gal kainjų mažai, judrumas irgi sumažėjęs ir nepasiekia tikslo. 😊 tai IUI šitą reikalą gali išsprelęst ;) to ir linkiu pernai lapkričio pabaigoje buvo atliktas man pirmas IUI, širdis neleido iškart eiti prie ivf, nors gyd siūlė, nes IUI maži šansai.
Šiandien tas mažas šansas miega šalia 😍
Orinciki parašė:
Sveikos kurios gerete letrozole ar jausdavot skausmus kiaušidese?
As siandien jau trecia diena geriu. Kiausidese skausmu nejauciu, bet man galva plystanti, nezinau ar sutapimas, bet man jos niekada neskauda paprastai. 🫣
Gryy parašė:
As siandien jau trecia diena geriu. Kiausidese skausmu nejauciu, bet man galva plystanti, nezinau ar sutapimas, bet man jos niekada neskauda paprastai. 🫣
Galva ir man skaudejo pirma kart, nors niekad galvos skausmu neturejau
Ameli parašė:
Labas!
Kaip laikotės? Kokios naujienos pas jus?
Mano pirmoji nevykusi buvo, dabar laukia rytoj apžiura po letrozolio vartojimo
Ameli parašė:
Labas!
Kaip laikotės? Kokios naujienos pas jus?
Liūdna 😟 bet panašu pas mus ir trečioji nepavyko 😟 pradėjau teplioti šįvakar,jaučiu ryt jau ateis mm,viena diena anksčiau 🙄