Sparkling_Wine parašė:
I IUI, II IUI buva atsaukta del spermos kokybes :/
O kas blogai su kokybę ?
Sparkling_Wine parašė:
I IUI, II IUI buva atsaukta del spermos kokybes :/
O kas blogai su kokybę ?
MineMi1 parašė:
Kuo pagerinot ? 😊
Vyras nuosirdziai visa menesi negere alkoholio, neruke ir naudojo papildus.
Ameli parašė:
Sveikos!
Kažkaip tylu grupėje labai..
Mes kelis mėn pristabdėm, o ir ciklas mano sutriko, tai savaite trumpesnis, tai ilgesnis, niekada testosteronas nebuvo virš normų, dabar labai pakilo, spėju hormonai smarkiai mane paveikė 🤔 laukiu kol pasirodys mm ir jei folis geroj pusėj, bandysim trečią ir matyt paskutinį IUI. Kaip jūs laikotės?
Folgute parašė:
Mes kelis mėn pristabdėm, o ir ciklas mano sutriko, tai savaite trumpesnis, tai ilgesnis, niekada testosteronas nebuvo virš normų, dabar labai pakilo, spėju hormona…
Man po dviejų IUI cistų priaugo, svorio priaugo tai jau trečio sakėm nedarysim. Nuo Letrozoles visada blogai jausdavausi.
Dabar pabandėm nuvykti į Lv su savo tyrimais, padarė juos savo laboratorijoj tai sakė nelabai ir buvo iš ko daryt tų IUI, tai irgi darom pertrauką ir atsistatymą, po to matysim kokį gydymą paskirs.
Ameli parašė:
Man po dviejų IUI cistų priaugo, svorio priaugo tai jau trečio sakėm nedarysim. Nuo Letrozoles visada blogai jausdavausi.
Pas jus iš vyro pusės problemos?
Lietuvoje su kompensacija nemėginsit ivf?
Folgute parašė:
Mes kelis mėn pristabdėm, o ir ciklas mano sutriko, tai savaite trumpesnis, tai ilgesnis, niekada testosteronas nebuvo virš normų, dabar labai pakilo, spėju hormona…
O priminkite, pas jus neaiškios kilmės ?
Folgute parašė:
Pas jus iš vyro pusės problemos?
Lietuvoje su kompensacija nemėginsit ivf?
Mums NW ir Santarose sakė kad abiejų tyrimai tobuli, o į Lv nuvykus ir mano ir vyro labai taisytini..
Žinokit po metų bandymų be jokių rezultatų gal pabandysim Lv, kažkaip net nežiūrėjo į tuos aspektus kur tyrė ten.
NW planas buvo 2 IUI ir toliau IVF, bet kiek dabar matom kad IVF greičiausiai irgi nepavyktų, tai biški pikti esam😄
Ameli parašė:
Mums NW ir Santarose sakė kad abiejų tyrimai tobuli, o į Lv nuvykus ir mano ir vyro labai taisytini..
O ką LV rado? Gal taiko kažkokius papildomus tyrimus?
Pas mane pks, bet ov vyksta, ciklai gan reguliarūs. Vyrui po covid buvo labai prasti rodikliai, bet viskas atsistatė, pastojau po 3 metų bandymų, bet negimdinis, pašalintas kiaušintakis ir daug sąaugų. Dabar, neskaitant vieno kiaušintakio, neaiškios kilmės 🤷♀️ mes irgi NW, tai neturi prie ko prikibti, bet jau rekomenduoja ivf🤔