Akireakire parašė:
Sveiki. 05.15d atlikta pirma IUI, prisidedu prie laukiančiųjų sąrašo, nors didelių vilčių neturiu. 🌷
❤️ Tikėkimės pavyks ☺️
Akireakire parašė:
Sveiki. 05.15d atlikta pirma IUI, prisidedu prie laukiančiųjų sąrašo, nors didelių vilčių neturiu. 🌷
❤️ Tikėkimės pavyks ☺️
Gryy parašė:
Mes kadangi atlikom dvi IUI pas skirtingas gyd., tai pirmos metu nereikejo kraujo tyrimo, ryte ir vakare naudojau progesterona. O po antrojo iui atlikau tyrima ir p…
Man šiandien po progesterono tyrimo taip pat padidino dozę, o koks Jūsų buvo kai sakė, kad reikia didinti? 🙂
Kate parašė:
Daretes gal testą? 🙂
Nee, galvoju palauksiu iki 20d, kada turėtų mėnesinės prasidėti. Nenoriu pamatyti ovitrelės vaiduoklių be reikalo ... būtų dar liūdniau pamatyt || ir po to nebematyt
Kate parašė:
Kodel taip galvojate?
Man 23d. Paskirtas hcg, bet kazkaip irgi manau,kad nepavyko, nezinau kodėl, gal ka…
Vartokit ką turit vartoti. Jūsų organizmas pripratęs ir be vaistų jam tik didesnis stresas ir išsiskiria daugiau blogų hormonų. Kai užkibs, daktaras tikrai suderins su nėštumu jei pasakys, kad kažkas netinka. Dabar jūs ir jūsų organizmas turi jaustis gerai ir saugiai, o ne merdėti iš skausmo.
ojojoj parašė:
Nee, galvoju palauksiu iki 20d, kada turėtų mėnesinės prasidėti. Nenoriu pamatyti ovitrelės vaiduoklių be reikalo ...būtų dar liūdniau pamatyt || ir po to nebem…
O taip ilgai nuo ovitreles gali rodyti po to teigiamą? 🙂
Kate parašė:
O taip ilgai nuo ovitreles gali rodyti po to teigiamą? 🙂
Daktaras sakė 10d +/- 4d, visų organizmai skirtingi ir skirtingai išsivaikšto
Rašydama 20d turėjau omeny, kad palauksiu iki gegužės 20d tai jau tuuuooj
Kate parašė:
Man šiandien po progesterono tyrimo taip pat padidino dozę, o koks Jūsų buvo kai sakė, kad reikia didinti? 🙂
Pas mane tik 37.3 nmol/L buvo.
ojojoj parašė:
Daktaras sakė 10d +/- 4d, visų organizmai skirtingi ir skirtingai išsivaikšto![]()
Lauksim atsakymų, su viltim,kad pavyko ❤️
Gryy parašė:
Pas mane tik 37.3 nmol/L buvo.
Mano buvo 58,6 tai liepė irgi didinti, kažin kiek čia normalus kiekis 🙂
ojojoj parašė:
Nee, galvoju palauksiu iki 20d, kada turėtų mėnesinės prasidėti. Nenoriu pamatyti ovitrelės vaiduoklių be reikalo ...būtų dar liūdniau pamatyt || ir po to nebem…
Kaip laikotės? Ar neatėjo mm? 🙂