Kate parašė:
Kaip laikotės? Ar neatėjo mm? 🙂
Pasidariau šiandien 2 testus - abu neigiami mm neateina tikriausiai dėl progesterono žvakučių, tai rytoj planuoju jau nenaudoti
Kate parašė:
Kaip laikotės? Ar neatėjo mm? 🙂
Pasidariau šiandien 2 testus - abu neigiami mm neateina tikriausiai dėl progesterono žvakučių, tai rytoj planuoju jau nenaudoti
ojojoj parašė:
Pasidariau šiandien 2 testus - abu neigiamimm neateina tikriausiai dėl progesterono žvakučių, tai rytoj planuoju jau nenaudoti
🙁 Liūdnos žinios, bet kazkaip turiu nuojauta,kad ir manęs tas pats laukia. Bandysiu ketvirtadienį testą pasidaryti, nes penktadienį turėčiau susirgti
Sveikos, as su tokiu klausimeliu, gydytoja israse gerti 2-7 ciklo diena vaistukus, ir 12-14cd susitikti vizitui iui. Bet mes po to 10 diena iskeliaujame i kelione, ar nebus kad negerai? Dabar ziuriu kad daug kam nuo vaistu blogesnes savijautos. Ir ar dar po iui proceduros iki mm yra kazkoks vizitas? Nes realiai nebusime lietuvoje tai noretusi buti pasiruosus viskam...
Puke22 parašė:
Sveikos, as su tokiu klausimeliu, gydytoja israse gerti 2-7 ciklo diena vaistukus, ir 12-14cd susitikti vizitui iui. Bet mes po to 10 diena iskeliaujame i kelione, …
Po iui nebus vizitu, ir nesijausit blogai, jausites kaip visada, kelione kaip tik gerai bus pailset
ojojoj parašė:
Pasidariau šiandien 2 testus - abu neigiamimm neateina tikriausiai dėl progesterono žvakučių, tai rytoj planuoju jau nenaudoti
Jeigu testai/HCG neigiamas, tai progesterona reikia nutraukti ir menesines bent jau man buna po 4-5 dienu.
Puke22 parašė:
Sveikos, as su tokiu klausimeliu, gydytoja israse gerti 2-7 ciklo diena vaistukus, ir 12-14cd susitikti vizitui iui. Bet mes po to 10 diena iskeliaujame i kelione, …
Nėra blogesnė visai savijauta, tik nuo progesterono man rėmuo graužia, skrandį biški skauda, o siaip jokiu kitu simptomų 🙂
ojojoj parašė:
Man ryt turėtų buti mm, šiandien pasidariau testa taip pat nepavyko balta balta 😟
Paula3 parašė:
Ir man nepavyko pirmas IUI. Kažin nuo ko priklauso.. sperma po apdorojimo buvo labai gera..
O turejotu kazkoki sudeliota protokola, geret vaistus?
Paula3 parašė:
Ir man nepavyko pirmas IUI. Kažin nuo ko priklauso.. sperma po apdorojimo buvo labai gera..
Kažkaip žiūriu pagal statistiką praktiškai niekam nepavyksta iui 🙁 o daretes testa ar hcg kraujo tyrima?