Lakas_plaukams parašė:
🫂
Man dar visą kitą savaitę išlaukti reikia, kolkas nieko nejaučiu neįprasto
kitą savaitę turi pradėti vaidentis visi įmanomi simptomai 😀
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįLakas_plaukams parašė:
🫂
Man dar visą kitą savaitę išlaukti reikia, kolkas nieko nejaučiu neįprasto
kitą savaitę turi pradėti vaidentis visi įmanomi simptomai 😀
FoxLady parašė:
Merginos, jusu nepykino nuo Letrozole?
Manęs ne, nebuvo jokių šalutinių nuo šio vaisto. O jūs pirmą kartą juos vartojat?
Lakas_plaukams parašė:
Manęs ne, nebuvo jokių šalutinių nuo šio vaisto. O jūs pirmą kartą juos vartojat?
Pirma, man dabar IVF, leidziuosi Gonal ir Menopur nebe pirma karta, o Letrozole po 2tabl vakarais paskyre pirma karta.
Bet mane daznai papykina, tai gal siaip sutapimas..
FoxLady parašė:
Pirma, man dabar IVF, leidziuosi Gonal ir Menopur nebe pirma karta, o Letrozole po 2tabl vakarais paskyre pirma karta.
Kada jau IVF ? Ar ilgas protokolas?
Rožyte24 parašė:
Kada jau IVF ? Ar ilgas protokolas?
Trumpas, siandien 3 stimuliacijos diena
FoxLady parašė:
Merginos, jusu nepykino nuo Letrozole?
Pykino ir mane ir skaudėjo kiaušides visas, labai kvapams jautri buvau, apie nuotaikų svyravimą patyliu nes dar ir pilnatis buvo😆
Dabar kenčiu nemalonią dalį nuo progesterono žvakučių... viaukt..tas riebalas bėgantis tai fui..
Bandysiu nesidaryti kraujo tyrimo o laukt NT kada bus galima darytis.
mamax4 parašė:
Pykino ir mane ir skaudėjo kiaušides visas, labai kvapams jautri buvau, apie nuotaikų svyravimą patyliu nes dar ir pilnatis buvo😆
Aha, zvakutes 3kartus dienoje reikejo, tai ir darbe, tai irgi veu buvo
Sveikos 😇😊 jungiuosi merginos prie jūsų. Vakar atliko pirmą iui ir buvo atrodo viskas labai gerai jokių simtomų, bet šiandien man labai ir pučia pilvą ir skauda. Ypač skauda dešinę pusę. Bet šiaip man būna per ovuliaciją kad paskauda tik kad po procedūros daug stipriau. Ar čia normalu? Kaip jūs jaučiatės kokie potyriai? Ačiū 🙂
Sauluteesu parašė:
Sveikos 😇😊 jungiuosi merginos prie jūsų. Vakar atliko pirmą iui ir buvo atrodo viskas labai gerai jokių simtomų, bet šiandien man labai ir pučia pilvą ir skauda. Yp…
Pas mane tik vienas IUI, bet tikrai galimi tokie simptomai. Dar ir nuo progesterono žvakučių gali pilvo pūtimas pasireikšti
Bet labai linkiu, kad būtų sėkmingas IUI 🤞🏼 kur lankotės dėl IUI? Kokia jūsų istorija?
Man praeitą penktadienį atliko IUI, bet va šiandien jau pirmieji PMS simptomai lenda. Jau vyras klausinėja ko tokia irzli 😀
14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai