Rožyte24 parašė:
O ne geriau IVF ?
Link to ir einam
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįRožyte24 parašė:
O ne geriau IVF ?
Link to ir einam
mamax4 parašė:
Sveikos, mano testai vis dėlto ryškėja![]()
ryt eisiu kraujo priduot...labai jaudinuosi dabar.. ir bijau ir atrodo nežinau ką daryt reiks
![]()
mamax4 parašė:
Va taip atrodo
Kaip smagu, sveikinimai
mamax4 parašė:
Va taip atrodo
Sveiki 😊 linkiu jums didžiausios sėkmės 😊 gal galetumete papasakoti savo istorija?
Sauluteesu parašė:
Sveiki 😊 linkiu jums didžiausios sėkmės 😊 gal galetumete papasakoti savo istorija?
Istorija tokia😁
Pirmam vaikui jau 12metų, gimė 35sav . Ir po to sekė persileidimas 7sav, tada sekantis pastojimas baigėsi 21sav (čia buvo sunkiausias išgyvenimas), po to 5metai visai nepastojau.. su iui pastojom bet vėl 9sav viskas baigėsi. Dabar bandom po 3metų vėl, pirmas iui matysim ar bus sėkmingas ir kaip seksis paskui.. todėl baimės daugiau nei džiaugsmo😅
mamax4 parašė:
Istorija tokia😁
Pirmam vaikui jau 12metų, gimė 35sav . Ir po to sekė persileidimas 7sav, tada seka…
Bet jeigu taip nutrūksta ar neieškojo kodėl?
Rožyte24 parašė:
Bet jeigu taip nutrūksta ar neieškojo kodėl?
Gricius tai sako čia atsitiktinumas. Šiaip daug ieškota, bet kažko rimto neradom nieko. Nei genetika nieko
mamax4 parašė:
Istorija tokia😁
Pirmam vaikui jau 12metų, gimė 35sav . Ir po to sekė persileidimas 7sav, tada seka…
Oho.. kiek pas jus patirties. Na laikykitės. Tikrai visko daug patyrėte. Ir labai džiugu kad jau turite vieną vaikutį 😇😇😊 mes irgi turime berniuką 8 metų. 5 metus bandom antro susilaukti. Jokių procedūrų niekada nesidariau. Pabandziau po 5 metų pirmą kartą iui. Turėjau vieną persileidimą prieš du metus buvau pastojusi natūraliai. Tai irgi dabar su baime laukiu kaip čia kas. Nors aisku tuo metu kai darem iui kaip tyčia vyro sperma nebuvo labai gera.. su tokia pastoti kaip ir nelabai kaip supratau tik kad pas mane vienintelis folikulas likęs dėl to visgi atliko procedūrą.
Sauluteesu parašė:
Oho.. kiek pas jus patirties. Na laikykitės. Tikrai visko daug patyrėte. Ir labai džiugu kad jau turite vieną vaikutį 😇😇😊 mes irgi turime berniuką 8 metų. 5 metus b…
Ir taip kantriai išlaukėt nt testo nepasidariusi?😅
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai