mamax4 parašė:
Istorija tokia😁
Pirmam vaikui jau 12metų, gimė 35sav . Ir po to sekė persileidimas 7sav, tada seka…
O sake kodel persileidimai vyksta? Tyrimai, gydymas ir tt taikytas buvo? Beje sveikinimai!!!! ❤️
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįmamax4 parašė:
Istorija tokia😁
Pirmam vaikui jau 12metų, gimė 35sav . Ir po to sekė persileidimas 7sav, tada seka…
O sake kodel persileidimai vyksta? Tyrimai, gydymas ir tt taikytas buvo? Beje sveikinimai!!!! ❤️
akveja parašė:
Ne neturiu atsakymo. Ankstyvi sakė gal taip lemta buvo, o 21sav infekcija,bet neaišku iš kur ir kokia..
mamax4 parašė:
Ir taip kantriai išlaukėt nt testo nepasidariusi?😅
Kazkaip ir baisu darytis 😅😅 jaudinuosi. Sake po 14 dienos tai dar dvi dienos. O tai kazi ar rodytu anksciau kazka 😁
Lakas_plaukams parašė:
Kas leidotės Lubion - ar skausmingas vaistas?
Visiškai neskausmingas, bent man
ZauRe parašė:
Ar meginote kas iui naturaliame cikle? Be vaistu? Kaip sekesi?
Aš dabar
tik su letrozole bet tik dėl to kad sakė geresnį rezultatai .. ziuresim 25 kėlimas
prieš 1 min.
Kas atliko IUI pas Norkute kaip tas vizitas atrodo kai jau suplanuoji IUI dieną viską ikelus kiek maždaug užtrunka nuo iki ? Norėčiau pasiplanuoti,kiek laiko vaiką palikti pažiūrėti mamai. Nes galvoju ar išvis vesti į darželį ,mum vizitas 10:30 ar spesim sulakstyti į kitą miestą
ZauRe parašė:
Ar meginote kas iui naturaliame cikle? Be vaistu? Kaip sekesi?
Aš bandžiau 🙂 rytoj darysiuos testą. Bus praėję 14 dienų. Šiaip visas procesas buvo paprastas ir neskausmingas. Viskas praėjo sklandžiai ir greitai.
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai