Vivine parašė:
Ačiū 🦋🦋🦋🙏!! Tikrai, tebus kam įkvėpimas bandyti. Aš į IUI irgi visiškai nedėjau vilčių, juolab kad buvo praeitos 3 paprastos stimuliacijos su planuotais santykiais,…
Aš ir pastojau po pirmo IUI❤️❤️Sėkmės nėštume
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįVivine parašė:
Ačiū 🦋🦋🦋🙏!! Tikrai, tebus kam įkvėpimas bandyti. Aš į IUI irgi visiškai nedėjau vilčių, juolab kad buvo praeitos 3 paprastos stimuliacijos su planuotais santykiais,…
Aš ir pastojau po pirmo IUI❤️❤️Sėkmės nėštume
Vivine parašė:
Pasidalinu atnaujinimu. Jau nebereikia laužyti akių, testinė juostelė kasdien ryškėja 🥹 Pridaviau pakartotinai kraują, šįkart su progesteronu, beliks vakarop sulauk…
Atnaujinimas #2: po pirmo echo panašu, kad dvyniai! Merginos, atsargiai su IUI 😀
Vivine parašė:
Atnaujinimas #2: po pirmo echo panašu, kad dvyniai! Merginos, atsargiai su IUI 😀
Sveikinimai
iškart 2 bus dvigubai laimės
Auriya parašė:
Labukas, yra dar merginų, kurios eina IUI keliu šį mėnesį? 🌷
Aš tik ką po vizito, mato du folius 16 ir 14mm, gleivinė virš 7mm, dabar lauksiu k…
Jau turėtų šiandien ryt daryti
Auriya parašė:
Labukas, yra dar merginų, kurios eina IUI keliu šį mėnesį? 🌷
Aš tik ką po vizito, mato du folius 16 ir 14mm, gleivinė virš 7mm, dabar lauksiu k…
Laba! Penktadieni atliko #2 IUI, dabar vel 2 savaiciu laukimas 🙂 Jeigu si karta nepavyks, keliausime prie IVF
Leo1121 parašė:
Laba! Penktadieni atliko #2 IUI, dabar vel 2 savaiciu laukimas 🙂 Jeigu si karta nepavyks, keliausime prie IVF
Laikoma spygas kad užteks
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai