[email protected] mama parašė:
Iki isejimo i NGA. Tai galit ir 11.29
Ačiū labai 💙
[email protected] mama parašė:
Iki isejimo i NGA. Tai galit ir 11.29
Ačiū labai 💙
Jovyy parašė:
Sveikos. Aš pasiklausti tik jei neinu y dekretą nes trūksta darbo stažo ir dirbu toliau. Tai kaip man 30sav bus mannpildyt kad ismoka gauciau ar nereikia?
Uzpildysit prasyma, kai iseisit i nga
Jovyy parašė:
Kaip bus 30sav cia?
Jeigu neinat i NGA, tai nieko sodroj ir nepildot. Jeigu iki gimdymo spesit iseiti, tada tik pildysit, jeigu nespesit, tai jau pildysit del vaiko prieziuros ismokos, kai turesit stazo ir eisit i VPA.
Jovyy parašė:
Nga tai čia kas tokia?
Nėštumo ir gimdymo atostogos
Sveikos, gal galetumete atsakyti i klausima, nes nesusigaudau, kokia padetis pagal istatymus.
Su antru vaiku esu darbe vpa iki geguzes pabaigos (kol sueis 3 metai). Dabar jokiu ismoku negaunu, bet iki kol vaikui suejo 2 metai gavau "lubas".
Planuojame dar viena vaikuti, norime, o i darba nesinori. Gal galite pasakyti, kaip butu apskaiciuojamos ismokos?
Aciu!
kristge parašė:
Manau kad per 2metus turėtumėte turėti 12 mėn staža. Arba išeiti i dekretą prieš Gegužės mėn. Kada baigsis vpa tada gautumėte tą patį. Bet jau i ta traukinį nebespė…
Truputi ne taip, turi daugiau laiko, kažkur iki 3,5 m., nes svarbu, kad bent mėnuo VPA patektų į laikotarpį, pagal kurį skaiciuoja išmoka.