_Aguonėlė_ parašė:
Sveikos, turiu klausimą, Jūs jau gavote pinigus už vaikus? Jei taip ar gavote naują sumą ar seną, tą 96€?
Taip 96e, kadangi padidino tik nuo 2025 01 01 pagal mane taip turėtu būti
_Aguonėlė_ parašė:
Sveikos, turiu klausimą, Jūs jau gavote pinigus už vaikus? Jei taip ar gavote naują sumą ar seną, tą 96€?
Taip 96e, kadangi padidino tik nuo 2025 01 01 pagal mane taip turėtu būti
_Aguonėlė_ parašė:
Dar negavau, naują sumą mokės vasario mėnesį. Nes dabar sausį mes gauname už gruodį. O vasarį jau bus už sausį ir didesnė suma
ingagalade parašė:
tai ar neturejo paskaičiuoti už vyriausią irgi kažkiek papildomai už tas 4 dienas Gruodžio?
Jus palaukit kol gausit, nes suvestinei ne visada ikelti visi paskaiciavimai
_Aguonėlė_ parašė:
Dar sena bus.
Vasari padidinti.
Jolanta-K@J mama parašė:
Jus palaukit kol gausit, nes suvestinei ne visada ikelti visi paskaiciavimai
Jau gavau vakar 193e. Skambinau pasirodo praleidę kažka ir nepriskaičiavę visko.
Ginte2021 parašė:
O gruodį gavote už sausį? Aš gruodį gavau kaip visad, o sausį dar negavau išvis...
Gruodį mokėjo už lapkritį, sausį už gruodį. Kai kurie jau gavo, kai kurie dar ne. Jeigu negavote, laukite. Aš taip pat negavau dar.
Aida1118 parašė:
Sveiki. Gal kas žinote ar bus šiandien vaikų pinigai ?
Gavau šiandien swedbank
Jeigu šeimoje yra 3 vaikai, vienas jau mokinasi pvz. VGTU, o kiti lanko mokyklą,darželį. Kaip jiems bus mokami vaikų pinigai?
Paskambinau į pašalpų skyrių. Jeigu vaikui 18 m. ir jis baigė mokyklą vidurinę (12 klasių), tai jam vaiko pinigai nepriklauso nuo 2025 09 01d. O tada nuo 2025 09 01 kitiems dviems vaikams mokės po (122 Eur +72,10 Eur priedas kaip daugiavaikei šeimai ).
Šeima už vaikus gaus 388,20 Eur.