ingrida.sutaviciene parašė:
Sveikos. O kada išvis yra mokami vaimo pinigai? Nes aš žiūriu kas mėnesį skirtingai perveda. Ačiū!
Nėra nustatytos konkrečios dienos. Tik išmokėti išmokėti iki mėnesio 25d
Sveikos. O kada išvis yra mokami vaimo pinigai? Nes aš žiūriu kas mėnesį skirtingai perveda. Ačiū!
Nėra nustatytos konkrečios dienos. Tik išmokėti išmokėti iki mėnesio 25d
Dažniausiai būna apie 10 dieną, bet tikslios dienos nėra nustatyta.
MoLu parašė:
Sveiki,
Jei gavote vaiko pinigus uzsienyje, tai Lietuvoje uz talaika neturit gauti. Gausit kai prisideklaruosit ir uzt stovesit arba dirbs vienas is tevu
Leely parašė:
Jei gavote vaiko pinigus uzsienyje, tai Lietuvoje uz talaika neturit gauti. Gausit kai prisideklaruosit ir uzt stovesit arba dirbs vienas is tevu
Nu prie ko dabar tėvų darbas/užsiregistravimas užt ir vaiko pinigai? Tai niekaip nesusiję. Kam kalbėt, jei nežinai...
Asturiusave parašė:
Nu prie ko dabar tėvų darbas/užsiregistravimas užt ir vaiko pinigai? Tai niekaip nesusiję. Kam kalbėt, jei nežinai...
Na man pradejo moket kai i uzt istojau, nes pries tai gavau is kitos ES šalies, tai nezinau, gal kazkas nepasake kaip is tikro. Senai cia buvo, gal pasikeite. Bet kol nebuvau uzt nemokejo
Leely parašė:
Na man pradejo moket kai i uzt istojau, nes pries tai gavau is kitos ES šalies, tai nezinau, gal kazkas nepasake kaip is tikro. Senai cia buvo, gal pasikeite. Bet k…
Ir dar pati savo komentarus užlaikinat? 😁 Įdomūs žmonės🙈
Vaikas vaiko pinigus gauna kai būna ddeklaruotas prie adreso/savivaldybės ir visiškai nesvarbu ką veikia ar neveikia jo tėvai.
Asturiusave parašė:
Ir dar pati savo komentarus užlaikinat? 😁 Įdomūs žmonės🙈
Vaikas vaiko pinigus gauna kai būna ddeklaruotas prie adreso/savivaldybės ir visiš…
Ka cia svaigstat nei as laikinau nei ka! Sakau kaip man buvo, nera tikslo meluot
Leely parašė:
Na man pradejo moket kai i uzt istojau, nes pries tai gavau is kitos ES šalies, tai nezinau, gal kazkas nepasake kaip is tikro. Senai cia buvo, gal pasikeite. Bet k…
Nereikia jokių UŽT . Nereikia net dirbti. Vaiko pinigai su tuo niekaip nesusiję. Dar ir atbuline data atgaut už metus galit